1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2021 14:58

Γκιγιέρμο Ναράνχο-Στέλλα Χριστοδούλου: «Πάμε γερά για την πρόκριση»

  Μετά το σύνολο των οργανωτικών φορέων της Λάρισας για την διεξαγωγή του τουρνουά πρόκρισης, στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι πρωταγωνιστές του επόμενου τριημέρου, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο και η αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου.

Αρχικά η αρχηγός και πασαδόρος της γαλανόλευκης, Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε για την διεξαγωγή του προκριματικού ομίλου της Λάρισας και την ετοιμότητα της εθνικής:

«Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κοριτσιών τη Λάρισα για την πολύ όμορφη φιλοξενία και τη ζεστασιά που νιώθουμε από την πρώτη μέρα.

Η ομάδα είναι έτοιμοι, σ’ ένα σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από μία πολύ περίεργη χρονιά όπου λόγω της πανδημίας δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό και είμαστε έτοιμες για την πρόκριση.

Θα θέλαμε πάρα πολύ να ήταν διαφορετικές οι συνθήκες,  να γέμιζε ο κόσμος στο γήπεδο, όπως συνηθίζει να κάνει εδώ στη Λάρισα αλλά νιώθουμε καθημερινά τον παλμό και την ενέργεια τους»

 Ο Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικών, Γκιγιέρμο Ναράνχο σχολίασε για την προετοιμασία και τον βαθμό ετοιμότητας της  εθνικήας μας ομάδας:

Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη της Λάρισας, τον Δήμο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την εξαιρετική φιλοξενία και το τέλειο περιβάλλον που μας έχουνε προσφέρει. Όλοι μας έχουν βοηθήσει και ότι χρειαστήκαμε το είχαμε για να κάνουμε την προετοιμασία που θέλαμε.

Σίγουρα είμαστε μια δυνατή ομάδα και το σημαντικό είναι ότι έχει κρατηθεί ο βασικός κορμός που είχε προκριθεί το 2019. Η Ισπανία και η Αυστρία είναι επίσης δύο καλές ομάδες όμως έχουν κάποια προβλήματα με απουσίες λόγω τραυματισμών κι αυτό φέρνει αρκετές νέες αθλήτριες για τις οποίες δεν έχουμε πολύ καλή πληροφόρηση και αυτό δυσκολεύει κάπως το έργο μας.Οι αθλήτριες μας είναι σε καλή κατάσταση και χάρις στην Ομοσπονδία και στα σωματεία και νιώθω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τις απαιτήσεις των προκριματικών».

Σε ερώτηση για τον βαθμό ετοιμότητας των κοριτσιών που αγωνίζονταν στην Ελλάδα, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα διεκόπη ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε:

«Όλες οι αθλήτριες είναι επαγγελματίες και παρά την διακοπή δεν σταμάτησαν να δουλεύουν και παρουσιάστηκαν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.