1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2020 00:00

Οι Σέρβοι και ο Ζόραν Γκάιτς τίμησαν τον Άρη Αγγελόπουλο, στην πατρίδα του Τζάιτς

Στο Ουμπ, στη  γενέτειρα του σπουδαίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντράγκαν Τζάιτς, τιμήθηκε από την σερβική ομοσπονδία βόλεϊ και τον πρόεδρο της Ζόραν Γκάιτς ο  Άρης Αγγελόπουλος.
«Ο ρόλος ενός φίλου είναι να είναι μαζί σου, στις δύσκολες στιγμές σου.
Τη φιλία δεν την επιλέγεις, είναι, ποιος ξέρει γιατί, σαν την αγάπη.
Σ’ευχαριστούμε για τη βοήθεια σου σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε η χώρα μας, αλλά και το βόλεϊ στη Σερβία.
Με την επιθυμία η συνεργασία μας να γίνει ακόμη καλύτερη κι ακόμη πιο δυνατή, σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει».

Αυτά έγραφε η αναμνηστική πλακέτα που έδωσε ο «Γκάγια» στον Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει δεσμούς με τη Σερβία, καθώς είναι η πατρίδα της συζύγου του.Τον Μάρτιο του 1999 η Εθνική ομάδα βόλεϊ της Σερβίας, με τη βοήθεια του Άρη Αγγελόπουλου, πήγε στην Πάτρα όπου έκανε προετοιμασία εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που είχε διεξαχθεί στην Τσεχία. Εκεί οι Σέρβοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο για να ακολουθήσει η κορυφαία διετία στην ιστορία τους με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και το χρυσό στο Ευρωβόλεϊ του 2001.

Ο Άρης Αγγελόπουλος μας είπε : "Την Κυριακή 1-3-2020 ήμουν προσκεκλημένος της ομοσπονδίας βόλεϊ της Σερβίας στους τελικούς κυπέλλου ανδρών Βοϊβοντίνα-Παρτιζαν 3-1 και γυναικών Ούμπ-Γεντινστβο 3-2 προκειμένου να μου απονείμουν τιμητική πλακέτα. Ήταν μια πραγματική γιορτή του βόλεϊ με φίλους όλων των ομάδων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα Οι αθλητές-τριες παρά τη σπουδαιότητα των αγώνων δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ στους διαιτητές σεβόμενοι πάντα τις αποφάσεις και πολλές φορές βοηθούσαν για σωστή απόφαση Var χρειάστηκε ελάχιστες φορές ,ήταν πολύ γρήγορο και φυσικά τo έδειχναν σe μεγάλη οθόνη μέσα στο γήπεδο. Οι αθλητές-τριες ήταν σe πολύ καλό επίπεδο τεχνικής και σε νεανικές ηλικίες 

Η ατμόσφαιρα ήταν σeστυλ NBA όπου τo τερέν του βόλεϊ ήταν και οθόνη προβολής για κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά. Εκπληκτική τραγουδίστρια τραγούδησε α καπέλα τoν εθνικό ύμνο Είχε 2.000 θεατές που ζούσαν έντονα το παιχνίδι στην δε απονομή της πλακέτας από τoν Γκαϊτς χειροκροτούσαν όλοι, πολύ συγκινητική στιγμή για μένα. Ο Γκαϊτς δουλεύει πολύ καλά στην ομοσπονδία, εξασφάλισε όλα τα έξοδα τvν ομάδων για την συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (εντός-εκτ;oς) άνδρες γυναίκες

Υπήρχε παρουσία πολλών παικτών Μεστερ Τανασκοβιτς,Μποσκαν,Μπατεζ,Μρτζα, Μάρκοβιτς,Σουλαϊτζιτς. Με λίγα λόγια σεβασμός, χαρούμενη ατμόσφαιρα, γιορτή"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.