1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2020 19:35

Το ελιξήριο του Ηλία Λάππα: «Για αυτό αντέχω 23 χρόνια»

Ο Ηλίας Λάππας έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για 23 χρόνια και κάθε χρόνο να παρουσιάζει σταθερότητα και να εμπνέει εμπιστοσύνη συμπαίκτες και προπονητές. Από τον Ιούλιο του 2019 έχει πατήσει τα 40 και τρέχει σαν έφηβος. Μετά την διάκριση του ως MVP Βίκος Cola δήλωσε:

 

«Κάθε φορά που παίζω, κάθε φορά που κερδίζω ή χάνω ή και τώρα που μαθαίνω για αυτή την διάκριση νιώθω σα να είναι η πρώτη φορά. Είμαι 23 χρόνια στην Volley League. Η διάρκεια οφείλεται στην αγάπη μου για το βόλεϊ. Αγαπώ και ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω και αυτό είναι το μυστικό μου».

Για το πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει: «Να ξέρετε πως δεν είναι εύκολο να παίζεις ακραίος στην Volley League και σε μια ομάδα που στηρίεται πάνω σου. Δεν είμαι όπως ήμουν 25 ετών αλλά η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο».

Για τη σημασία της νίκης επί της Ελπίδας: «Ο αγώνας με την Ελπίδα ήταν κλειδί. Η νίκη μας απομάκρυνε από τις τελευταίες θέσεις και δημιουργεί προσδοκίες ακόμα και για 6αδα. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η παραμονή αλλά οι εμφανίσεις που κάνουμε ανέβασαν πιο ψηλά τον πήχη».

Για το στοίχημα που έχουν βάλει οι παίκτες και ο Νίκος Νεόφυτος στον Παμβοχαϊκό: «Το εγχείρημα που κάνουμε εφέτος στον Παμβοχαϊκό δεν έχει προηγούμενο και μέχρι τώρα φαίνεται πως στέφεται με επιτυχία. Θα δούμε, έχουμε ακόμα δρόμο και ένα ακόμα ματς κλειδί είναι το μεθεπόμενο με τον ΟΦΗ στην έδρα μας».

Για το που αφιερώνει την ατομική του διάκριση: «Αφιερώνω τον τίτλο του MVP στον γιο μου Δημήτρη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.