1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2013 11:50

Πρωταθλητής ο Απόλλων Πατρών και επιστροφή στην Α2 (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/APOLLON-PATRON/anodos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/APOLLON-PATRON/anodos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Μετά από ένα νευρικό παιχνίδι τα κορίτσια της Ελένης Λεγάτου νίκησαν με 3-1 σετ το Μεσσηνιακό και κατέκτησαν πανάξια το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ που οδηγεί ξανά στην Α2 Εθνική μετά από ένα μικρό διάλειμμα ενός έτους.

 

Η επιτυχία συνέπεσε με τα γενέθλια της Βίλλυς Θεοδοροπούλου.

Απόλλων: (Λεγάτου): Ε. Μποτσάκη, Π.Μιχοπούλου, Α.Σπηλιωτοπούλου, Ε.Κόλλια, Η.Γκουβίτσου, Π.Φαλτσέτα, Π.Μπαγκλέση, Η.Τζανάκη, Ν.Κόλλια, Β.Θεοδωροπούλου, Αικ. Σούλη, Ν.Σπηλιωτοπούλου.

«Το αξίζαμε...»

«Αξίζαμε τον τίτλο και αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς» δήλωσε η προπονήτρια του Απόλλωνα Ελένη Λεγάτου και συμπλήρωσε: «Πετύχαμε και τους δύο στόχους που είχαμε θέσει. Ο πρώτος ήταν η επιστροφή της ομάδας στην Α2 Εθνική και ο δεύτερος να δώσουμε χρόνο και ρόλο στις νεαρές μας αθλήτριες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτή την επιτυχία και ειδικά στον έφορο μας Θανάση Θεοδωρόπουλο, ο οποίος πρόσφερε πολλά και φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα. Στον Απόλλωνα φροντίζουμε για την επόμενη μέρα. Το λέω αυτό γιατί η άνοδος της πρώτης ομάδας συνδυάστηκε με την συμμετοχή της ομάδας Νεανίδων στο φάιναλ-4 Πελοποννήσου, την πρωτιά στο φάιναλ-4 Πελοποννήσου στις Κορασίδες και απλώς χάσαμε τον τίτλο στην τριπλή ισοβαθμία, ενώ είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε πολύ καλή παρουσία και στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων. Συνολικά έχουμε 180 παιδιά στις ακαδημίες και αυτό σημαίνει πάρα πολλά για το μέλλον».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.