1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-04-2013 15:37

Ανθή... διετίας στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει η Ανθή Βασιλαντωνάκη, όπως ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη. Το τριφύλλι συνεχίζει τη δουλειά που ξεκίνησε πέρσι με την ανανέωση της ομάδας και παρά τα οικονομικά προβλήματα δείχνει διάθεση να ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Η Ανθή παρά το νεαρό της ηλικίας, αποδείχθηκε λίρα εκατό για τις πράσινες, ούσα από τις πρωταγωνίστριες σε μια μεταβατική χρονιά. Αυτό είδαν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό και ξεκίνησαν από εκείνη τον σχεδιασμό της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώθηκε η συνεργασία μας. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό γιατί την προηγούμενη χρονιά με εμπιστεύτηκαν, με βοήθησαν πολύ και επειδή είναι μια ομάδα με ιστορία που έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα και θέλω και εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ να τον φέρουμε και πάλι ψηλά στην κορυφή», δήλωσε η διεθνής διαγώνιος μετά την υπογραφή του συμβολαίου της.
 

1 σχόλιο

  • Comment Link kalxas Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 08:38 posted by kalxas

    επιτέλους μια κινηση που δειχνει οτι κατι σωστο παει να γινει φετος εκει.
    ελπιζω να υπάρξει ανάλογη συνεχεια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.