1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-04-2013 14:48

«Ιστορικές στιγμές για τον Παμβοχαϊκό»

Ιστορικές χαρακτήρισε τις στιγμές που βιώνει ο Παμβοχαϊκός ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παμβοχαϊκός Κώστας Ρωμανός σχετικά με την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα και τη συμμετοχή της στους τελικούς των πλέι οφ που αρχίζουν απόψε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

«Ο Παμβοχαϊκός συνεχίζει να γράφει ιστορία. Μέρα με τη μέρα ανεβαίνει όλα και πιο ψηλά.. Ξεκινώντας από την περσινή περίοδο ως πρωτάρης στη Volleyleague και επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική του πορεία στη φετινή χρονιά. Σαν επιστέγασμα αυτής ήρθε η συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και όλοι οι Κορίνθιοι είμαστε υπερήφανοι».

Ο Κώστας Ρωμανός μίλησε για το παρόν και το μέλλον αυτής της επιτυχίας...

«Ο Παμβοχαϊκός συνεχίζει να προσφέρει χαρά στον Κορινθιακό λαό και την τοπική κοινωνία σε μια δύσκολη και κακή περίοδο για τη χώρα μας. Το όνειρο όλων μας συνεχίζεται. Ελπίζουμε όταν τελειώσει η σειρά των τελικών να είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της ομάδας μας ηθικά και υλικά. Τα δύο αυτά χρόνια αναδείξαμε το ευ αγωνίζεσθε με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από τον αθλητισμό παράγουμε πολιτισμό, μοιράζουμε αισιοδοξία και χαρά με τον πλέον υγιή τρόπο. Εύχομαι οι τελικοί να είναι η κορύφωση των προσπαθειών μας και ως ΕΣΑΠ και πάνω απ΄όλα να βγει κερδισμένο το ελληνικό βόλεϊ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.