1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2013 20:30

«Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία για αυτη την ομάδα» (video)

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός
Σε ...πελάγη ευτυχίας έπλεε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μετά το τέλος του αγώνα για την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό, αλλά και για την ανάδειξη της ως MVP του τελικού.

«Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων... ever».

«Δείξαμε στο γήπεδο πόσο πολύ το θέλαμε. Μετά το πρωτάθλημα ήμασταν αχόρταγες, θέλαμε κι άλλο. Ήμασταν κουρασμένες, αλλά το ξεπεράσαμε και ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία για αυτη την ομάδα. Είμαστε θεωρώ άξιες νταμπλούχες».

«Δεν ξέρω τι μου συμβαινει... Μέσα σε δέκα ημέρες κάναμε τέσσερις νίκες απέναντι στην ΑΕΚ και είναι τεράστιο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό».

«Είναι τιμή μου να κερδίζω ένα τέτοιο βραβείο στον Ολυμπιακό. Κάθε μία παίκτρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και άξιζε αυτό το βραβείο και τους το χαρίζω».

Για την μεταγραφή της στον Ολυμπιακό από τον ΠαναθηναΪκό το περασμένο καλοκαίρι και το αποτέλεσμα αυτής: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και προσπαθώ να το συνηδειτοποιήσω. Ήξερα πως ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος που παίρνει πρωταθλήματα και Κύπελλα, αλλά δεν μπορούσα να ξέρω πως θα μας... ξημέρωνε ένα νταμπλ. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά στο τέλος η ομάδα μου ήταν μια γροθιά και πιστέψαμε στο νταμπλ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.