1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-01-2018 13:56

Τεχνικός Σύμβουλος ο Ρουμελιώτης

Επιστρέφει στις εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο προπονητής των επιτυχιών, αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου. Εν τω μεταξύ οι Εθνικές ομάδες θα δώσουν τη μάχη τους στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων.

 

Η ανακοίνωση:


Αποφασίστηκε η συνεργασία με τον Μανώλη Ρουμελιώτη, που αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών Beach Volley.

Εγκρίθηκε η συμμετοχή των Εθνικών ομάδων beach volley αγοριών και κοριτσιών στην δεύτερη προκριματική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων (Youth Olympics), που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Ιουνίου στην Αυστρία (μετά την πρόκριση της χώρας μας από τον όμιλο της Ρωσίας το 2017). Από το τουρνουά της Αυστρίας, θα δοθούν τα 5 εισιτήρια ανά φύλο που θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αργεντινή τον Οκτώβριο του 2018. Οι υπεύθυνοι προπονητές θα είναι, στα κορίτσια ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης και στα αγόρια ο Παναγιώτης Ζακυνθινός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.