Εκτυπώστε τη σελίδα
05-12-2017 15:31

Νέα εθνική μπιτς βόλεϊ με Πένυ Καραγκούνη-Αλίκη Σπηλιωτοπούλου

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ η νέα σύνθεση της Εθνικής ομάδα beach volley γυναικών.

Η Πένυ Καραγκούνη αφου ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Τσοπούλου η οποία αγωνίζεται στην ομάδα του Μεσσαρά, θα συνεχίσει με νέα συμπαίκτρια την Πατρινή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου.

Το νέο δίδυμο συνεχίζει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Ποθητάκη. Στόχος της νέας Εθνικής ομάδας είναι η πρόκριση στις μεγάλες διοργανώσεις του 2018.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αλλά και οι Καραγκούνη, Σπηλιωτοπούλου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την φιλοξενία κατά την διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων στις εγκαταστάσεις του «Triantafyllidis Beach Arena».

Η Πένυ Καραγκούνη δήλωσε για το νέο ξεκίνημα:

«Αποφασίσαμε με την Αλίκη να κάνουμε μία προσπάθεια οργανωμένη και ελπίζουμε να έχουμε την ανάλογη στήριξη, καθώς οι στόχοι είναι η παρουσία μας στα ταμπλό διεθνών διοργανώσεων. Μαζί με τον προπονητή μας, Κώστα Ποθητάκη και την Ομοσπονδία, προσπαθούμε να διαμορφώσουμε ένα σωστό επιτελείο και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την προσπάθειά μας αυτή.


Έχουμε διάθεση και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε. Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη που μας διέθεσε τις όμορφες, νέες εγκαταστάσεις του για την σωστή προετοιμασία μας.

Δυστυχώς, στο Ολυμπιακό προπονητήριο στο ΣΕΦ, οι συνθήκες δεν είναι πλέον κατάλληλες και είναι ευτυχής συγκυρία, η δημιουργία ενός πλήρους και περιποιημένου χώρου για το άθλημά μας».


Η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου μίλησε για το νέο ξεκίνημα στη καριέρα της: «Με την Πένυ κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά, καθώς θα διεξαχθούν πιο πολλά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση για να είμαστε έτοιμες στη πρώτη διοργάνωση που θα συμμετέχουμε, εφόσον είμαστε στα προκριματικά. Σε αυτή την προσπάθεια, βοηθάει το γεγονός ότι η Πένυ είναι μία έμπειρη αθλήτρια και με βοηθάει πολύ μέσα στο γήπεδο.


Την ευχαριστώ όπως και τον προπονητή μας, Κώστα Ποθητάκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα ήθελα και να ευχαριστήσω την Δήμητρα Μαναβή που αγωνιστήκαμε μαζί την περυσινή σεζόν, φτάνοντας στο χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως και τον Γιώργο Κοτσιλιάνο που με προπονούσε όσο ήμουν στην Πάτρα»





Σχετικά άρθρα