1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2017 23:04

Σφυρή και Καραντάσιου οι νέες σύμβουλοι Εθνικών ομάδων

Δύο ονόματα που δόξασαν το ελληνικό μπιτς βόλεϊ, επιστρέφουν την καθημερινότητα των Εθνικών ομάδων.
Ο λόγος για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Βάσω Καραντάσιου και Έφη Σφυρή που θα είναι Τεχνικοί Σύμβουλοι στα Εθνικών ομάδων.

Η συνεργασία τους με την ΕΟΠΕ, η οποία εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της ομοσπονδίας, θα είναι σε εθελοντική βάση.


Σε άλλες αποφάσεις:

Με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης το ΔΣ αποφάσισε να δώσει το βραβείο «Ευγενία Παπαγεωργίου» στην αθλήτρια Χρυσαυγή Αναστασοπούλου του Φοίβου Μελισσίων, η οποία με  19244 βαθμούς, εισήλθε 16η στην Νομική Αθηνών (ως κριτήριο δεν ελήφθησαν εισαγωγές στην τριτοβάθμια με προσαύξηση αθλητικών επιβραβεύσεων).

Συστήθηκε επιτροπή για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS PLUS από τον ταμία της ΕΟΠΕ, Τάσο Πασπάλα και τα μέλη του ΔΣ, Νίκο Συκιώτη, Σπύρο Καρρά, Κυριάκο Παναγόπουλο.

Σχετικά άρθρα

  • Οταν η Βίκυ και η Βάσω συνάντησαν τον Κόμπι Μπράιαν
    Είναι από τις στιγμές που τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ο θρύλος του αμερικανού μπάσκετ Κόμπι Μπράιαν σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζίτζι σε δυστύχημα με το ελικόπτερο του στην Καλλιφόρνια των ΗΠΑ. Ηταν μόλις 42 ετών...
  • Οι 20 ιστορικές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων με αντίπαλο την Κιέρι Γουόλς!
    Aναζητήσαμε όλες τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων με την σπουδαία Κέρι Γουόλς Τζένγικς με τα 4 Ολυμπιακά μετάλλια και πέσαμε πάνω σε μερικές από τις θρυλικές στιγμές του ελληνικού μπιτς βόλεϊ.
  • Βάσω Καραντάσιου: «Τόσα χρόνια στην άμμο, γιατί όχι και στο χιόνι;»
    Μετά από μία τεράστια καριέρα στην άμμο με Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις, η Βάσω Καραντάσιου, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο χιόνι, καθώς θα συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley στα Καλάβρυτα.
  • Καραμπέτσος, Καραντάσιου στην Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών
    Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και η Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Beach Volley Βάσω Καραντάσιου, είναι στην Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 που θα γίνουν στη Πάτρα, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.
  • Η Βάσω Καραντάσιου συναντά τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη (video)
    Πέρασαν 20 χρόνια από το 1997, όταν ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, σε έναν υπαίθριο χώρο κοντά στον Άγιο Στέφανο, ένωνε για πρώτη φορά και προπονούσε το Εθνικό δίδυμο, Καραντάσιου - Σφυρή. Είκοσι χρόνια μετά ο εκ των κορυφαίων παικτών στην άμμο και στη σάλα, συναντά στην στεγασμένη και νεότευκτη "Triantafyllidis BEACH ARENA" την παγκόσμια πρωταθλήτρια Βάσω Καραντάσιου. Αναμνήσεις, ιστορίες και όνειρα σε 244 δευτερόλεπτα...  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.