1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2013 22:50

«Τα συναισθήματα μέσα στο γήπεδο ξεχνιούνται»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε για τα συναισθήματα του στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα την πρώην ομάδα του, τον ΓΣ Λαμίας και τον πρώην συνεργάτη του, Θανάση Κατσιγιάννη. 

 

«Σίγουρα ήταν περίεργο το συναίσθημα να βρεθώ αντίπαλος με γνώριμα πρόσωπα και μία ομάδα στην οποία ήμουν προπονητής για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, τα συναισθήματα μέσα στο γήπεδο ξεχνιούνται και αυτό ακριβώς έκανα και εγώ σήμερα. Χάρηκα πολύ για τον Θανάση (Κατσιγιάννη) ο οποίος τα πήγε περίφημα», τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Ενώ για την αναμέτρηση σχολίασε: «Μπορεί το σκορ να ήταν ίδιο με το παιχνίδι της κανονικής περιόδου πριν από λίγο καιρό, ωστόσο ήταν δύο τελείως διαφορετικοί αγώνες. Εμείς στο 2ο και το 4ο σετ χάσαμε την συγκέντρωσή μας στην επίθεση όπου συνήθως έχουμε υψηλά ποσοστά, με αποτέλεσμα να επιτρέψουμε στη Λαμία, που έπαιξε πολύ καλά, να ισοφαρίσει δύο φορές.Συνεχίζουμε πλέον για τα παιχνίδια με τον Άρη. Από την ώρα που ήρθα στην ομάδα κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια, έχουμε δώσει τέσσερα παιχνίδια και όλα είχαν χαρακτήρα τελικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.