1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2017 14:50

Παϊσιάδης: «Έδειχνε ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην ομάδα»

Για τους λόγους της αντικατάστασης του Γιάννη Καλμαζίδη από τον Ελγκέτα μίλησε, Κώστας Παϊσιάδης. O αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ φιλόξενήθηκε στον αέρα του Σπορ Fm, τονίζοντας ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ.
Για την την απόλυση του Καλμαζίδη: «Πάντα η διοίκηση κοιτάζει από διαφορετικό πρίσμα την κατάσταση στον αθλητισμό, από διαφορετική οπτική σε σχέση με τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Η λογική είναι μια για αυτήν την απόφαση. Σε ένα επαγγελματικό σπορ που θέτεις στόχους δεν μπορείς να βλέπεις να χάνεται ο ένας τίτλος μετά τον άλλον και να εκτιμάς μόνο το τι σου μένει να διεκδικήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Σίγουρα είναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε τον ΠΑΟΚ σε διαφορετικά δεδομένα, έφερε 10.000 κόσμο στο γήπεδο και δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό το γεγονός.

Το ελληνικό βόλεϊ δεν έχει την ίδια λογική με το μπάσκετ για παράδειγμα. Είναι συγκεκριμένες οι περίοδοι που μπορείς να κάνεις αλλαγές στο ρόστερ. Τον Ιανουάριο έκλεισε η δεύτερη. Πριν τελειώσουν οι αλλαγές ο ΠΑΟΚ έφερε τον Στάροβιτς για τον Γκόμεζ που ήταν τραυματίας και βοήθησε πολύ την ομάδα. Είπαμε τότε ότι θα καταφέρναμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Είδαμε ωστόσο ότι παρουσίασε η ομάδα πρόσωπο που δεν περιμέναμε και νομίζω ούτε ο Γιάννης το περίμενε. Βλέπαμε τον τελευταίο καιρό πολύ κακό πρόσωπο και περιμέναμε παράλληλα ένα διαφορετικό πρόσωπο από αθλητές όπως ο Ντάντε που τον παίρνεις για να είναι leader. Στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είχαμε πολύ κακή εικόνα. Όταν βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι, περιμένεις να γίνει μια αλλαγή μέσω προπονητή. Χρειαζόταν ένα σοκ η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν κινείται στη λογική ότι με ένα κακό αποτέλεσμα θα πρέπει να φέρεις πολλές αλλαγές.

Δεν γίνεται να αφήσεις την ομάδα σε μια κατάσταση που δεν δείχνει να έχει μέλλον. Πέρυσι φαινόταν πριν από τα play off ότι η ομάδα μπορούσε να φθάσει στον τίτλο. Το ξέρει και ο Γιάννης αυτό καλά. Τώρα έδειχνε ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην ομάδα».

-Για την πίκρα που έβγαλε ο Γιάννης Καλμαζίδης: «Σίγουρα, δεν μπορεί να το δεχθεί επειδή ήταν άνθρωπος πολύ επιτυχημένος τα τελευταία χρόνια. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση. Δεν υπάρχουν επιτυχημένοι προπονητές σε οποιοδήποτε άθλημα που να μην ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Είναι η μοίρα των προπονητών, των αθλητών και των παραγόντων του αθλητισμού».

-Για την επιλογή του Ελγκέτα: «Τα κριτήρια είναι ότι πρόκειται για εργάτη που δουλεύει πολύ στο γήπεδο. Δεν έχει μεγάλη παρουσία και ειδικά στα ελληνικά γήπεδα. Είχε και ένα πέρασμα από την ΑΕΚ, αλλά σε δύσκολη στιγμή. Είχε δύο χρόνια στην εθνική Μπαχρέιν όπου πήρε το χρυσό, και στην Καρολάινα. Θα δούμε από εκεί και πέρα αν θα βγει. Ως διοίκηση δίνεις εξηγήσεις για το αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.