1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2016 12:13

«Προσπάθεια πόλωσης του κλίματος υποτιμώντας ανθρώπους»

Μετά την χθεσινή επίθεση του Γιώργου Μελισσουργού προς τον Κώστα Ψαρουδάκη και τον Γιάννη Στουραΐτη, έφερε την αντίδραση του δεύτερου. Με ανακοίνωση του ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ τονίζει πως ο κ. Μελισσουργός προσπαθεί να πολώσει το προεκλογικό κλίμα, ψάχνοντας αποδιοπομπαίους τράγους και υποτιμώντας ανθρώπους στην προσπάθεια του να «καλύψει σε κάθε λάθος ή αποτυχία του στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις τα αίτια πάντα μακριά από αυτόν».

Η ανακοίνωση:

Η προσπάθεια του κ Μελισσουργου,να αναζητήσει άλλοθι για την αποτυχία του τόσο να συμπληρώσει συνδυασμό (16 αντί 21) όσο και να καταθέσει σωστά τα δικαιολογητικά δυο υποψηφίων του είναι προφανής.Το πρόβλημά του, είναι ότι σε κάθε λάθος ή αποτυχία του στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ψάχνει τα αίτια πάντα μακριά από αυτόν, είτε προσπαθώντας να βρει αποδιοπομπαίους τράγους ,είτε υποτιμώντας ανθρώπους.Ειδικα σε ένα θέμα που η υπηρεσία εισηγήθηκε και όλοι ομόφωνα αποδέχτηκαν στο ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Η προσπάθεια να πολώσει το προεκλογικό κλίμα αναζητώντας ερείσματα για να αποσπάσει την ψήφο των σωματείων είναι εμφανής. Ο χρόνος όμως που αφιερώνει ασχολούμενος με τις άλλες παρατάξεις θα ήταν πιο εποικοδομητικός αν ασχολείτο με τη δικιά του. Οι αήθεις επιθέσεις δεν ταιριάζουν με το προφίλ που επιθυμεί να προβάλει .Θεωρώ δύσκολο να συμφιλιωθεί κανείς με αυτό που είναι και με αυτό που θα ήθελε να είναι. Κατανοώ λοιπόν, αλλά, δε δικαιολογώ την έλλειψη ψυχραιμίας από ανθρώπους που ζούν στον μικρόκοσμο τους. Ο χρόνος πιστεύω, πολλές φορές μπορεί να αλλάξει τους ανθρώπους. Εσυ πάντα ίδιος κύριε Γιώργο.

Γιάννης Στουραΐτης

2 σχόλια

  • Comment Link SPIDERMAN Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 15:07 posted by SPIDERMAN

    Στουραιτη,ο Μελισσουργος εχασε στο Βολο και ξερεις πολυ καλα με ποιες μεθοδευσεις.
    Πες μας ομως,εσυ σε ποια σειρα ησουνα στο Βολο
    και ποσους σταυρους σου βαλανε στην καταμετρηση
    οι κολλητοι του Μαυροματη για να τον στηριζεις στην κατρακυλα που φερατε το Βολλευ...????
    Πες μας,οταν τον ριξατε ποια ηταν η σταση ως σοβαρου ανθρωπου και παραγοντα του Βολλευ,που σε πατροναρουν οι φιλοι σου...??????

  • Comment Link ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 14:53 posted by ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

    Κε Στουραιτη στις προηγουμενες εκλογες στο Βολο,ησασταν μαζι με τον Ψαρουδακη τα πρωτοπαλληκαρα του Μαυροματη......κανατε τα οργια,διοικησατε 4 χρονια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ψηφιζατε ομοφωνα τα παντα και τωρα εχετε βαλει ενα τεραστιο φωτοστεφανο και δεν ξερατε,δεν βλεπατε,δεν ακουγατε απολυτως τιποτα...!!!!!!
    Για ποσο βλακες μας περνατε.....???????
    Μπηκες μπροστα,αλλα εξαρτασαι απο τις ψηφους
    και τις "νομιμες ενεργειες"του Ψαρουδακη,εισαι δεσμιος και αναρωτιεμαι τι θα γινει εαν διαφωνησετε στο Δ.Σ.
    Αλλο Ικανος,αλλο Καλο παιδι.....
    Στη Διοικηση θελουμε Ικανους,Αποφασιστικους,Καθαρους και
    με Οραμα,........οχι Ακολουθους.....
    Εσεις δεν λεγατε στο Βολο οτι εχετε ηγετη τον Μαυροματη....τωρα τι θα μας πειτε....???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.