1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2016 18:55

Ουκρανός ακραίος στον Ηρακλή Χαλκίδας

Στην απόκτηση του Κυρίλου Κλόσκο προχώρησε ο Ηρακλής Χαλκίδας που προσπαθεί να ενισχυθεί για να είναι ανταγωνιστικός στην πρώτη του συμμετοχή στη VolleyLeague

Πρόκειται για Ουκρανό ακραίο που έχει ύψος 198 και  μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Λοκομοτίβ Χάρκοβο του Γιούρι Φιλίποφ, που φέτος διαλύθηκε. Συμμετείχε στα τουρνουά Northσυμπαίκτης με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ.

Η ανακοίνωση

Ο ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας – Kings ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Ουκρανού αθλητή βόλεϊ, Kyrylo Clochko (Κύριλος Κλόσχκο).

Πρόκειται για ακραίο επιθετικό, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ουκρανικού βόλεϊ που έρχεται να ολοκληρώσει το ρόστερ των ακραίων του Ηρακλή Χαλκίδας Kings μαζί με τους Γκόρτσανιουκ, Κολτσιάκη, Σπυριούνη και Μάρκου.

O Κlochko έχει ύψος 1.98 αγωνιζόταν την Λοκομοτίβ Χάρκοβο και έχει διατελέσει αρχηγός της Εθνικής Εφήβων της Ουκρανίας.

Τον Κlochko που θα συμμετέχει σήμερα Σάββατο 27/8 στην βραδινή προπόνηση υποδέχθηκαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος οι προπονητές της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης (Α΄) και Χρήστος Μπουκουβάλας (Β΄)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.