1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2016 15:52

Πετρέας: «Ο κόσμος τα... φτερά για να πετάξουμε στο final-4»

Ο Γιώργος Πετρέας εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου τουρνουά του World League που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής κεντρικός αναφέρθηκε στον στόχο που επιτεύχθηκε στη Κοζάνη με το 3χ3 και τόνισε πως με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης θα έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του τα... φτερά για να πάρουν την πρόκριση στο φάιναλ-4.
«Στο σημείο που έχουμε φτάσει κοιτάμε μόνο το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά αλλά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάμε μόνο μπροστά. Παίξαμε το πρώτο τουρνουά σε μία πόλη που μας αγκάλιασε και πιστεύω ότι πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν το 3χ3. Είναι δεδομένο ότι αυτό το τουρνουά είναι πιο δύσκολο και πιο σημαντικό. Θέλουμε αρχής γενομένης από αύριο να δείξουμε το ίδιο και καλύτερο πρόσωπο που δείξαμε στη Κοζάνη. Το ζητούμενο είναι η νίκη και πιστεύω αν βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε την συγκέντρωση που απαιτείται και να σκεφτόμαστε μόνο τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στη νίκη» είπε στη τοποθέτηση του ο Γιώργος Πετρέας και έκανε στη συνέχεια κάλεσμα στο κόσμο:

«Το βιώσαμε και πέρυσι τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και θέλω και φέτος να βιώσουμε το ίδιο συναίσθημα. Θέλουμε ο κόσμος να είναι τα φτερά μας για να πετάξουμε για το φάιναλ-4».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.