1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2016 21:14

Ξεκινά ο αγώνας πρόκρισης για τις γυναίκες

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών, οι οποίες αύριο το μεσημέρι ρίχνονται στη μάχη του προ-Ολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας.


Συνολικά 16 χώρες θα διεκδικήσουν από αύριο έως το Σάββατο το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στο Ρίο (οι χώρες που θα λάβουν τη 2η και 3η θέση θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο τελευταίο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο Σότσι της Ρωσίας) με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τις Αρβανίτη / Καραγκούνη, Μεθενίτη / Σπανού.

Πρώτος αντίπαλος των ελληνικών ομάδων η Αυστρία (σε κάθε αναμέτρηση παίρνει την πρόκριση η χώρα που κάνει δύο νίκες) η οποία θεωρητικά είναι στα μέτρα μας, αλλά όπως τόνισε η (πιο έμπειρη) Βίκυ Αρβανίτη:

«Εδώ που είμαστε όλα τα ματς είναι δύσκολα για όλους. Είναι ένα ιδιαίτερο τουρνουά όπου όλες οι ομάδες έχουν άγχος και θα μετρήσει ποιος θα το διαχειριστεί καλύτερα. Θέλουμε να μπούμε αύριο να παίξουμε καλό βόλεϊ και ο καλύτερος ας κερδίσει!».

Στο Στάβανγκερ βρίσκονται από σήμερα και οι Εθνικές ομάδες ανδρών, με τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη, Παπαδημητρίου / Νιώπα να ξεκινούν τους αγώνες τους από την Πέμπτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.