1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2016 23:20

O Φιλιππάτος στον πάγκο της ΑΕΚ

Με τον Δήμο Φιλιππάτο στον πάγκο θα πορευτεί το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ.
Ο υπεύθυνος του τμήματος Λευτέρης Αρχόντης είχε επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες με τον ανερχόμενο προπονητή και οι επαφές κορυφώθηκαν στην Μεγαλόπολη όπου ο Φιλιππάτος βρίσκεται αφού ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής γυναικών.

Ο Φιλιππάτος είχε καθίσει ξανά στον πάγκο της Ένωσης σαν βοηθός του Απόστολου Οικονόμου πριν από 3 χρόνια ενώ φέτος βοήθησε τον Νίκο Ζαλμά στην ανδρική ομάδα.

4 σχόλια

  • Comment Link Michel Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 06:03 posted by Michel

    Αντε και βρήκανε προπονητή , ποιές αθλήτριες θα προπονεί αφού έχουν φύγει όλες ;; Για μεταγραφές ούτε λόγος , δεν υπάρχει τσακιστό ευρώ στο ταμείο.

  • Comment Link γιαννισ21 Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 16:16 posted by γιαννισ21

    Άμα δεν γνωρίζετε για την πορεία του συγκεκριμένου Coach όλα αυτά τα χρόνια,καλό είναι να μην πετάτε ότι να'ναι και εκτίθεστε...διαβάστε,ρωτήστε...είστε απίθανοι...τι να πω...ειδήμονες...

  • Comment Link Volleyman Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 15:36 posted by Volleyman

    Βρε volley1980, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν ο άνθρωπος ανέβασε τον αστέρα Α1 και απλά διαλύθηκε η γυναικεία λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ένταξει ότι και να ναι κάτι θα έκανε! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα χωρίς να λέμε τα βασικά. Μπορεί να μην βγει καλός σου λέω εγώ αλλά δε χάθηκε ο κόσμος να δωθεί μια ευκαιρία στον άνθρωπο.

  • Comment Link volley1980 Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 05:44 posted by volley1980

    Τι εννοείτε ανερχόμενος εξηγείστε στον κόσμο που διαβάζει για να καταλάβει.
    Αντε πετάμε ένα ...ανερχόμενος και τελείωσε επειδή κάνει στατιστική?

    για όνομα.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.