1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-06-2016 21:36

Με Χαντάβα και Ιακωβίδου η αποστολή της Εθνικής

Με δύο νέα πρόσωπα, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν προσθήκες συγκριτικά με το πρώτο τουρνουά στην Ουγγαρία, θα παραταχθεί η Εθνική Γυναικών στο τουρνουά του European League που θα διεξαχθεί στη Μεγαλόπολη.
Αυτή τη φορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί με 14 αθλήτριες και στις 12 που αγωνίστηκαν στην Ουγγαρία θα προστεθούν και οι Χαντάβα (ως δεύτερο λίμπερο), Ιακωβίδου.

Αναλυτικά η 14άδα της Εθνικής Γυναικών έχει ως εξής: Ελένη Κιόση, Στέλλα Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου, Ανθή Βασιλαντωνάκη, Τζίνα Λαμπρούση, Όλγα Στράντζαλη, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Μαρία Γενιτσαρίδη, Λίτσα Μερτέκη, Παναγιώτα Διώτη, Μαριαλένα Αρτακιανού, Εύα Χαντάβα, Ηλιάνα Ιακωβίδου.

Χωρίς αλλαγές είναι οι αποστολές της Σλοβενίας και της Ρουμανίας, ενώ η Ουγγαρία ήρθε με δύο αθλήτριες λιγότερες (από 14άδα στην Νιρεγιχάζα θα αγωνιστεί με 12άδα στην Μεγαλόπολη).

3 σχόλια

  • Comment Link Αντίο ζωή.... Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 22:02 posted by Αντίο ζωή....

    Χαντάβα λίμπερο; Για λίμπερο υποδοχής, να φανταστώ; Άλλο ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια του κόουτς ή μήπως για να βρει κάπου να παίξει και φέτος; Βλέπω να αφήνουμε τις κεντρικές μέσα....

  • Comment Link κωσταςπ. Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 19:40 posted by κωσταςπ.

    Παρε και την βεργιδου στην πασα ολο με χριστοδουλου δωσε λιγο φρεσκαδα στην ομαδα.και καμμια μπλοκερ να παρεις κανενα ποντο απο εκει και με πρωτο χρονο.τεσσερεις απο τον ολυμπιακο ειναι πολλες.

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 18:58 posted by pao29

    ρε σαχλαμαρες που ειναι η μεγαλη σταρ κων/δου;;;σημειωστε οτι γραφω...η επομενη μεταγραφη θα ειναι η εμμανουηλιδου...καπου αλλου θα παει...εκτος γαυρου...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.