1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2016 22:18

Η Κοσμά στο δρόμο προς τον Ηρακλή Κηφισιάς

Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε το Μαρκόπουλο, ούτε το εξωτερικό, ούτε η Α1 γυναικών είναι στα μεταγραφικά πλάνα της Σοφίας Κοσμά και για άλλη μία χρονιά είναι πιθανό να εκπλήξει τη μεταγραφική αγορά ακολουθώντας το δρόμο της επιστροφής προς τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η έμπειρη ακραία σκεφτεται σοβαρά την περίπτωση που Ηρακλή που αν και θα βρίσκεται στην Α2 γυναικών χτίζει από το «μηδέν» ομάδα για να πάρει τον τίτλο και να μπει έτοιμη στη μεγάλη κατηγορία από τη σεζόν 2017-18.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς είχε κρατήσει διακριτική στάση από την αρχή καθώς υπήρχε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός απέκτησε δύο ξένες ακραίες η Κοσμά δεν είχε θέση παρά μόνο στον πάγκο κι έτσι αποφάσισε να εξετάσει όλες τις προτάσεις χωρίς να παίρνει ακόμα τη μεγάλη απόφαση να φύγει στο εξωτερικό καθώς θέλει να δώσει προταιρεότητα και στις σπουδές της που θα την βοηθήσουν να συνεχίσει τη ζωή της μετά την βολεϊκή καριέρα.

Η Κοσμά πάντα είχε καλές σχέσεις με τον Ηρακλή Κηφισιάς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις σχετικά με μία ακόμα μεταγραφή - έκπληξη για τη νέα ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη που με τη βοήθεια ενός νέου χορηγού ετοιμάζεται να κάνει και πάλι τη διαφορά στο γυναικείο βόλεϊ.

6 σχόλια

  • Comment Link παλαιμαχος Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 07:45 posted by παλαιμαχος

    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια pao29 και να θυμάσαι πως σύντομα ο Μαγίστρος θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, για να προσθέσει άλλο ένα τίτλο στο pallmare του.

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 07:38 posted by pao29

    Πάρτε το μονοπάτι της μετάνοιας και ελάτε χωρίς ενοχές να μάθετε βόλλευ στο ναό του Μαγίστρου.Η επιστροφή του Μεγίστου και Κορυφαίου των προπονητών σήμανε. Ηχήσατε σάλπιγγες να πέσουν τα τείχη.Είναι και πάλι κοντά μας.Καλώς ήρθες Πατριάρχη του βόλλευ.

  • Comment Link Μάγιστρε θεέ μου Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 11:54 posted by Μάγιστρε θεέ μου

    Μετά τα μιξοκλάματα και τις κατάρες των "αδικημένων" γονέων μετρίων στο ταλέντο παικτριών άρχισαν οι διθύραμβοι για τον τεράστιο κουστουμάτο και τον τιτανοτεράστιο Μάγιστρο. Ρε κουστουμάτε θα μας τρελάνεις όλους και πιο πολύ τον γεμάτο χολή χωλό των Β. Προαστίων.

  • Comment Link παλαιμαχος Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 07:01 posted by παλαιμαχος

    Όλες οι μεγάλες αθλήτριες οδεύουν προς το κάστρο του Μαγίστρου.Τώρα θα δείτε τον απαστράπτοντα ήλιον του Βόλλευ να ανατέλει από βορρά. Σε ευχαριστούμε κόουτς που ξαναγύρισες κοντά μας για να διώξεις τα σύννεφα και την μιζέρια και να φέρεις το χαμόγελο στα χείλη μας και το θέαμα στο παρκέ.Μέχρι να αποσυρθείς θα παραμένεις ο κορυφαίος.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας δώσεις νέα γενιά ταλέντων.

  • Comment Link βορειος Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 02:20 posted by βορειος

    Μπράβο ρε κουστουματε,κερδισες τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία..Μεταγραφή με παρών και μέλλον,αν και πίστευα ότι θα κατέληγε στον Παναθηναικο .Βέβαια ελ
    πίζω να μην ειναι φούσκα,γιατι ποιος ακούει το ραμολι με τη φώκια και τον πετσκαρισμενο,θα σε περάσουνε γενεές δεκατέσσερις.Με Σοφία,Μανωλινα,Κουτουξιδου και τις μικρές που κάνα δυο είναι ιδιαίτερα ταλαντούχες πιστευω ότι ο Ηρακλης είναι σε σωστό δρόμο.Βεβαια ελπίζω ο χορηγός να είναι κάτι αξιόλογο και όχι τύπου Ναργκιλε,κι'εκεινου του γραφικού τυπου που τον εκπροσωπουσε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.