1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2016 13:31

Μυστικός Δείπνος στην ΕΟΠΕ

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Αυλαία απόψε στην προεκλογική περίοδο, με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη να συγκαλεί μυστικό δείπνο στην ΕΟΠΕ και να ερωτά ευθέως τους 20 συμβούλους του αν είναι μαζί του, κι αν πρέπει να τους υπολογίζει για το ψηφοδέλτιο του στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για κίνηση τακτικής προκειμένου να τους δεσμεύσει από τώρα για το μέλλον, αλλά δύσκολα θα πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις, καθώς όλοι είναι σε αναμονή και μόνο οι Διονάς, Χατζηπαναγιώτου είναι ...μουτζαχεντίν του Αχιλλέα, άντε και ο Ρέρρας, που μπορεί άνετα όμως να πηδήξει σε άλλο καράβι, αν το κρίνει καλό για το συμφέρον του.

Πάμε λοιπόν για μια μακρά προεκλογική περίοδο, που μόνο κακό θα κάνει στο βόλεϊ, που έτσι κι αλλιώς δεν διοικείται ορθολογικά και σωστά, καθώς οι περισσότεροι σύμβουλοι είναι σε αδράνεια.

Οι ζυμώσεις εξάλλου βρίσκονται σε εξέλιξη με κεντρικούς ρυθμιστές της κατάστασης τους Mαυρομάτη, Καραμπέτσο, Χαριτωνίδη, Μπελιγράτη, Στουραϊτη, Κούβαρη, Μελισσουργό, Ταρνατώρο και ένα όνομα έκπληξη, που κρατιέται μυστικό ως κόρη οφθαλμού.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν είναι με τον Μαυρομάτη, αφού ως νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ είναι "εχθρός" του κλαμπ. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος, σε ποδόσφαιρο, βόλει, πόλο, μπάσκετ.

Απο εκεί και πέρα όλοι έχουν ως λυδία λίθο για τις εκλογές τον Κωστή Ψαρουδάκη, επειδή θεωρούν ότι στις προηγούμενες εκλογές μοίραζε κατά το δοκούν εξουσιοδοτήσεις, που έκριναν και το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο νέος εκλογικός νόμος όμως, προβλέπει απλή αναλογική και κατάργηση των εξουσιοδοτήσεων, κάτι που καθιστά πιο αξιόπιστη την εκλογική διαδικασία και καταργεί τις εξουσιοδοτήσεις , αφού οι εκπρόσωποι θα εκλέγονται με απόφαση γενικής συνέλευσης.

Κάποια μάλιστα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ δεν ενεργοποιούνται σε σωματείο και έπαιρναν αντιπροσωπεύσεις-μαϊμού, όπως και αρκετοί από το αντίπαλο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Αγριάς. Αυτά θα τελειώσουν.

Για το καλό του βόλει πάντως, πρέπει να συγκροτηθεί ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με ότι καλό υπάρχει στον χώρο και με επικεφαλής έναν σημαντικό άνθρωπο που θα εμπνέει τους πάντες και θα είναι κάτοικος Αττικής. Η διοίκηση δια αλληλογραφίας απέτυχε παταγωδώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αχιλλέα Μαυρομάτη. Ας μετακομίσει στην Αθήνα, αν θέλει να είναι επικεφαλής του βόλεϊ, κι αν δεν μπορεί ας μείνει εκπρόσωπος του ελληνικού βόλεϊ σε Cev , FIVB και Βαλκανική Ένωση.

Τα ονόματα των υποψηφίων εξάλλου, δεν ανακοινώνονται για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο των περασμένων εκλογών με  τηλεφωνήματα "είσαι με εμάς ή με τους άλλους;"

Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως, αφού όλοι πρέπει να συστρατευτούν για το καλό του αθλήματος και να υπάρξουν εθελοντές που θα δουλέψουν αμισθί για την επάνοδο του αθλήματος στην αναγέννηση, προκειμένου να ξεφύγει από την ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει.

Οι περισσότεροι αποσπασμένοι από το δημόσιο, το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν ευχάριστα τον άπλετο ελεύθερο χρόνο τους, να διπλοπληρώνονται και να ασχολούνται με άλλες επικερδείς επαγγελματικές δραστηριότητες ή με βελτίωση της θέσης τους.

Για το έργο της τωρινής διοίκησης δεν θα αναφερθούμε, αρκεί μόνο να πούμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων δεν θα πάει ελληνική ομάδα, διαλύθηκαν τα πρωταθλήματα μπητς βόλει και οι εθνικές ομάδες ανδρών, γυναικών απέτυχαν σε όλες τις σημαντικές προκρίσεις. Η Ομοσπονδία υπάρχει απλά για να πληρώνει τη μισθοδοσία των 35 υπαλλήλων της...

Περιμένουμε τα ψηφοδέλτια για να τοποθετηθούμε...

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link ΕΛΕΟΣ Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 16:37 posted by ΕΛΕΟΣ

    Κοίτα ποιο μιλάει!!! Ο πενταπλοθεσίτης Λεμονίδης!!!

  • Comment Link Find the next one! Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 12:00 posted by Find the next one!

    Με τίτλο "ο Μυστικός δείπνος" κ. Λεμονίδη, υπονοείτε ότι υπάρχει Ιούδας;

  • Comment Link Kontonis Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 11:09 posted by Kontonis

    Όλη η ουσία του άρθρου στην τελευταία πρόταση " Η Ομοσπονδία υπάρχει απλά για να πληρώνει τη μισθοδοσία των 35 υπαλλήλων της"...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.