1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-10-2015 22:19

Από το Στάβαγκερ ξεκινά ο δρόμος για το Ρίο

Στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας θα διεξαχθεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα η CEV, ο τελικός γύρος του Continental Cup του Μπιτς Βόλεϊ με τους νικητές (σε άνδρες και γυναίκες) να κερδίζουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου και θα είναι το αποκορύφωμα μιας διαδικασίας που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2014 με την συμμετοχή 44 Ομοσπονδιών, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στον τελικό γύρο του Continental Cup τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.

Συνολικά 16 χώρες θα διεκδικήσουν το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αναλυτικά ανά φύλλο οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ
Ελλάδα, Τσεχία, Νορβηγία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία, Τουρκία, Γαλλία, Αυστρία, Λετονία, Ρωσία, Ελβετία, Βέλγιο, Εσθονία

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ελλάδα, Αυστρία, Ρωσία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Τσεχία, Ολλανδία, Ελβετία, Βέλγιο, Λιθουανία, Σουηδία, Γαλλία, Φινλανδία, Πολωνία, Σλοβακία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.