1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2015 17:39

Βίκυ, Μαρία... τέλος!

Με ανακοίνωσή της, η Βίκυ Αρβανίτη δημοσιοποίησε το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τη Μαρία Τσιαρτσιάνη μετά από περίπου έξι χρόνια συνεργασίας.


Το ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Το 2013, η Τσιαρτσιάνη είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον ώμο της, αλλά ήταν και η χρονιά που κυοφόρησε το παιδί της. Το 2014 επέστρεψε στη δράση και η ομάδα ενώθηκε ξανά με έναν και μοναδικό στόχο. Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Αυτή δεν ήρθε μέσω Παγκοσμίου Σιρκουί, αλλά και η απόδοσή τους δεν τους επιτρέπει να ελπίζουν για πρόκριση μέσω Προολυμπιακού Τουρνουά. Έτσι ήρθε το τέλος μια μεγάλης ομάδας.

Oπως φαίνεται και από τα όσα αναφέρει η Αρβανίτη η αδυναμία τους να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τους οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση. Την ανακοίνωση έκανε με δήλωση της η Βίκυ Αρβανίτη η οποία ωστόσο δηλώνει πως θα συνεχίζει να αγωνίζεται και να υπηρετεί τις Εθνικές ομάδες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βίκυς έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τη λήξη της συνεργασίας της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη. 
Η αγωνιστική σεζόν έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος –απομένει ένα ακόμα τουρνουά- και κάνοντας την απαραίτητη ανασκόπηση, μπορώ να πω ότι, δυστυχώς, μείναμε μακριά από τους στόχους που είχαμε από την αρχή ορίσει. 
Στόχος της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη ήταν σαφέστατα η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης, η οποία θα ήταν εφικτή μέσα από την είσοδό μας στη 17αδα του Παγκοσμίου σιρκουί. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και η απόδοσή μας πιστεύω ότι δεν μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο αποτελεί, πλέον, τον μοναδικό δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά με προβλήματα τραυματισμού τα οποία μας κράτησαν πίσω, τόσο στις προπονήσεις όσο και τους αγώνες. Καταβάλαμε έντονη προσπάθεια ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό να μας οδηγήσει στην πολυπόθητη πρόκριση. Λαμβάνοντας υπόψιν τη φύση του αθλήματος, αλλά και το γεγονός ότι η Μαρία είχε την επιβάρυνση από το χειρουργείο στον ώμο καθώς και τις επιβαρύνσεις που δέχθηκε όλη αυτήν την περίοδο, ήταν αρκετά για να μας απομακρύνουν από τους αρχικούς στόχους μας.

Με πολύ σεβασμό και εκτίμηση προς τη συμπαίκτριά μου, πιστεύω ότι ο κύκλος ζωής της ομάδας αυτής πρέπει να κλείσει εδώ, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όλα όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία για όλα όσα μας ενώνουν, τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τις χαρές, τις λύπες και τις συγκινήσεις που ζήσαμε μέσα από αυτή την 6αετή πορεία μας ως ομάδα.

Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι ως μέλος της Εθνικής ομάδας και να φτάσω στον τελικό στόχο που είναι η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης του Ρίο μέσω του Continental Cup τον Ιούνιο του 2016. Για τους 8 μήνες που απομένουν μέχρι τότε, θα προσπαθήσω οργανώνοντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. 
Απομένει να γίνει συζήτηση με την ΕΟΠΕ και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, ώστε να αποφασιστεί το επόμενο βήμα για τη στελέχωση της ομάδας. 
Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια,

Με εκτίμηση,
Βίκυ Αρβανίτη».

3 σχόλια

  • Comment Link Net Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 14:33 posted by Net

    Με Πενυ Καραγκουνη μπορει να γινει και παλι μια πολυ καλη ομαδα.

  • Comment Link bveakos Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 21:36 posted by bveakos

    Η Καραντάσιου πόσο είναι?

  • Comment Link volfan Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 16:15 posted by volfan

    Κρίμα. Νομίζω ότι τη χρονιά του σταβάγκερ ήσασταν στα 4-5 καλύτερα δίδυμα στον κόσμο. Εκείνη τη χρονιά χτυπάγατε μέχρι και τη μίστι μέι. Ευχαριστούμε για όλα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.