1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-08-2015 18:49

Μάχες στην άμμο στο τρίτο Sunday Cup

Με πολύ κέφι αλλά και μεγάλη μαχητικότητα στην άμμο πραγματοποιήθηκε το τρίτο Sunday Cup την Κυριακή 9/8 στις εγκαταστάσεις του Side Out Club στο Varkiza Resort.
Από νωρίς το πρωί με τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, μέχρι αργά το βράδυ με τον τελικό της κατηγορίας μεικτού οι αθλητές αλλά και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν δυνατές αναμετρήσεις με εντυπωσιακές φάσεις διαρκείας.

Στην κατηγορία ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Γιάννης Μακρόπουλος / Γιώργος Καλογερόπουλος που επικράτησαν των Δημήτρη Νίτη / Τριαντάφυλλου Μπούμπα ύστερα από ένα εντυπωσιακό αγώνα με 2-1 σετ.

Στην κατηγορία γυναικών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Κατερίνα Ηλιακοπούλου / Μαριγώ Τσακοπούλου που νίκησαν τις Φάλια Θεοδωράκη / Μαριεύη Ζούρου στον τελικό με 2-0 σετ.

Υπό το φως των προβολέων διεξήχθη ο τελικός της κατηγορίας μεικτού όπου οι Αργύρης Ζέρμας / Μαριγώ Τσακοπούλου επικράτησαν των Γιάννη Σταμπέλο / Μαρία Αλισσανδράκη με 2-0 σετ. Ένα παιχνίδι που οριακά δεν κρίθηκε στο tie break αφού το δεύτερο σετ έληξε 22-20.

Οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από τη Funky Buddha, τη Northweek και το The Hands.

Σας περιμένουμε και πάλι όλους το επόμενο Σαββατοκύριακο να περάσουμε όμορφες στιγμές γεμάτες γέλιο, χαρά, θέαμα και πολύ beach volley!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.