1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-08-2015 13:30

Θέαμα και...αντοχή στο Double Elimination Beachvolley Tournament

Με πολύ αέρα, υψηλή θερμοκρασία αλλά και πολύ δυνατές μάχες στην άμμο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2/8 το Double Elimination Beachvolley Tournament στο Side-Out Cub.
Οι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, ανδρικό - γυναικείο – μεικτό, πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα υψηλού επιπέδου μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής. Οι περισσότεροι αγώνες ήταν αμφίρροποι και μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί το τουρνουά των tie break αφού τα πιο πολλά αποτελέσματα κρίθηκαν στο 3ο σετ.

Οι ξένοι άνδρες αθλητές, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά και η έμπειρη γυναικεία ομάδα από την Σκωτία επέδειξαν άρτια τεχνική και μεγάλη μαχητικότητα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να εισπράξουν το χειροκρότημα των θεατών.

Στην κατηγορία των γυναικών νικήτριες αναδείχθηκαν οι Lynnie Beattie / Mel Coutts οι οποίες ήταν στην χώρα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το CEV Continental Cup. Νίκησαν με 2-0 σετ τις Ελευθερία Δρακουλάκου / Αλεξάνδρα Κορού.

Το Σάββατο έληξε με τους αγώνες της τελικής τετράδας στην κατηγορία του μεικτού. Οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός χαρακτηρίστηκαν από πολλές φάσεις διαρκείας, συγκλονιστικές άμυνες, δυνατές επιθέσεις αλλά και τη μεγάλη κούραση των αθλητών. Οι Ηλιάνα Αναγνωστοπούλου / Ζήσης Καής επικράτησαν των Ελευθερία Δρακουλάκου / Κωνσταντίνου Περλεπέ με 2-1 σετ, αφού νωρίτερα είχαν νικήσει στον ημιτελικό τους Lynnie Beattie / Sam Allen σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι πάλι με 2-1 σετ.

Την Κυριακή ολοκληρώθηκαν και οι αγώνες στην κατηγορία των ανδρών όπου δυστυχώς δεν υπήρξε παρουσία ελληνικής ομάδας στον τελικό. Οι Harry Jones / Dan Harwood έχασαν από τους Robert Poole / Issa Batrane την πρώτη θέση με 2-0 σετ.

Ήταν ένα ακόμη τουρνουά πλούσιο σε θέαμα και γεμάτο θετική ενέργεια που πραγματοποίησε το Side-Out Club! Σας περιμένουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο δίπλα στη θάλασσα να περάσετε τις διακοπές σας μαζί μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.