1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-07-2015 20:49

Κώστογλου, Χατζηνικολάου και Λακασά, Σαρακατσάνη «χρυσοί» στην Κερατέα

Οι Στέφανος Κώστογλου και Δημήτρης Χατζηνικολάου από την Κώ ανακηρύχθηκαν νικητές στο Open Αττικής U19 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors 2015, αφού επιβλήθηκαν με 2-1 σετ (21-16, 17-21, 15-7) των Ιάσονα Κανέλλου και Λεωνίδα Σακκά από την Πρέβεζα.

Στην κατηγορία των νεανίδων οι Λακασά/Σαρακατσάνη πήραν την πρώτη θέση μετά από τη νίκη τους με 2-1 σετ (23-21, 19-21, 15-10) επί των Καραγκούνη/Αγριοδήμου.

Στο χώρο παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαυρεωτικής Αναστάσιος Αντωνίου και Ιωάννης Αδάμης και ο Πρόεδρος του ΓΣ Κερατέας Γιώργος Κόκκινος, οποίοι μετά το τέλος δήλωσαν:

Ο Αναστάσιος Αντωνίου δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΕΟΠΕ επέλεξε την πόλη μας και τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου για μια τέτοια διοργάνωση. Ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προάγει το ευ αγωνίζεσθαι και το φίλαθλο πνεύμα. Είναι τιμή για την πόλη της Κερατέας να αγωνίζονται στις εγκαταστάσεις μας αθλητές από όλη την Ελλάδα. Θα σταθούμε δίπλα στις προσπάθειες των αθλητικών συλλόγων της πόλης και είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι στο ΓΣ Κερατέας αθλούνται στο τμήμα beach volley του συλλόγου πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες».

Ο Ιωάννης Αδάμης είπε: «Παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο Δήμος Λαυρεωτικής σε συνεργασία με τη ΕΟΠΕ και το ΓΣ Κερατέας έφεραν εις πέρας μια δύσκολη διοργάνωση. Ο Δήμος Λαυρεωτικής θα είναι δίπλα στον ΓΣ Κερατέας και θα βοηθά οποιαδήποτε προσπάθεια φέρνει τους νέους και τις νέες της πόλης κοντά στον αθλητισμό και στις αρχές που αυτός πρεσβεύει».

Ο Γιώργος Κόκκινος δήλωσε: «Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι, μια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια, με την κατασκευή του γηπέδου beach volley στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας έφερε στην πόλη μας αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο ΓΣ Κερατέας είναι από τους ελάχιστους συλλόγους στην Ελλάδα που έχουν επενδύσει στο άθλημα του beach volley. Δεν έχουμε μετανιώσει ούτε μια στιγμή για την επένδυση αυτή.Ευελπιστούμε σε λίγα χρόνια με συστηματική δουλειά αθλητές από τις ακαδημίες beach volley του ΓΣ Κερατέας να κοσμίσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τις Εθνικές ομάδες».

Το τουρνουά Open Αττικής U19 στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Voley Juniors 2015, που πραγματοποιήθηκε στην Κερατέα είχε συμμετοχές από ομάδες τόσο της Αθήνας, όσο και της περιφέρειας, όπως από Κρήτη, Πρέβεζα, Κω και Καλαμάτα.

Ο περιφερειακός προπονητής Δωδεκανήσων, Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου δήλωσε: «Τα παιδιά κάνουν μια αξιέπαινη προσπάθεια καθώς πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και είναι μέλη των Εθνικών ομάδων στα Juniors. Η Ομοσπονδία μας στηρίζει όπως μπορεί, και εμείς με ότι μέσα διαθέτουμε προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά ώστε να έχουν επιτυχίες, γιατί αυτές ανανεώνουν τα κίνητρά τους, ώστε να συνεχίζουν να ασχολούνται με το άθλημα. Πάντα μια διεθνής διοργάνωση εξιτάρει τους αθλητές και μάλιστα έχουμε προγραμματίσει οι Κώστογλου/Χατζηνικολάου να συμμετάσχουν φέτος στο Πανευρωπαϊκό U18 στη Ρίγα στη Λετονία. Επίσης ο περιφερειακός προπονητής, σημείωσε: «Τα τουρνουά αυτά για εμάς είναι τουρνουά προετοιμασίας και αξιολόγησης για την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών. Ο τίτλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι καλοδεχούμενος φυσικά, αν και υπάρχει περιθώριο, καθώς τα παιδιά είναι μόλις 16 χρονών. Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και να βελτιωθούν ώστε στο μέλλον να μπορέσουν να σταθούν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

Αντίστοιχα ο περιφερειακός προπονητής Ανατολικής Κρήτης Μάνος Παπαδάκης δήλωσε: «Η διοργάνωση είναι πολύ καλή και φέτος οι ομάδες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors είναι σχεδόν ισάξιες κάτι που ανεβάζει τον ανταγωνισμό. Οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κρήτη σε αυτή τη διοργάνωση είναι από τις πιο δυνατές στα τουρνουά regional της ΕΣΠΕΚ, η οποία διοργανώνει τουρνουά και στις κατηγορίες Κ15 και Κ12 με σκοπό την ανάπτυξη του beach volley στην Κρήτη. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι υπάρχει ανάπτυξη σε περιοχές της Κρήτης που παλιότερα δεν υπήρχε beach volley και αυτό είναι σημαντικό».

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.