1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2014 14:54

Τραβάει το σκοινί η ΕΟΠΕ με Κασαμπαλή

Η ΕΟΠΕ απέρριψε αίτημα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για να ενσωματωθεί ο Σταύρος Κασαμπαλής με την Εθνική ομάδα από τις 4 Ιανουαρίου επειδή υπάρχει το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Φοίνικα στις 3 του μήνα. Με δεδομένο τον τραυματισμό του Ζάρκο Κίσιτς (δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό) ο Εθνικός κινδυνεύει να μείνει χωρίς πασαδόρο. Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο Εθνικός στην ΕΟΠΕ:
«Όπως είναι γνωστό σε όλους η ομάδα μας συνεχώς τροφοδοτεί τις ομάδες της Εθνικής Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα και κλιμάκια (παίδων, παμπαίδων , εφήβων, ανδρών κλπ) με παίκτες και είναι πολύ υπερήφανη γι αυτό. Θεωρούμε ότι είμαστε από τις πολύ ελάχιστες ελληνικές ομάδες με δουλειά σε βάθος της οποίας το αποτέλεσμα φαίνεται αγωνιστικά με την επάνδρωση των Εθνικών ομάδων.

Το ίδιο υπερήφανοι νιώθουμε και με την κλήση του Σταύρου Κασαμπαλή στην Εθνική ομάδα για το διάστημα από 2/1/2015 για την προετοιμασία και τις επίσημες υποχρεώσεις της για τους προκριματικούς αγώνες παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων . Όπως όμως σας έχουμε ενημερώσει η ομάδα μας είχε την ατυχία τραυματισμού παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση του πασαδόρου, με αποτέλεσμα ο Κασαμπαλής να είναι αυτή την στιγμή ο μοναδικός πασαδόρος που αγωνίζεται στην ομάδα και μάλιστα βασικός.

Επειδή η ομάδα μας έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την 3/1/2015 για την Volleyleague αγωνιζόμενη εκτός έδρας στην Σύρο με την τοπική ομάδα  και μη έχοντας αντικαταστάτη στην συγκεκριμένη θέση, παρόλο που σας το ζητήσαμε με αίτημά μας, το οποίο δεν έγινε δεκτό, σας γνωρίζουμε ότι αποφασίσαμε ο παίκτης Σταύρος Κασαμπαλής να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα της Εθνικής Εφήβων την Κυριακή 4/1/2015.

Θεωρούμε ότι ο παίκτης δεν χάνει καθόλου από την προετοιμασία της Εθνικής,  μιας και δεν θα μείνει άπραγος, αλλά απεναντίας θα αγωνιστεί, και μάλιστα σε ένα αρκετά δυνατό αγώνα . Για το λόγο αυτό θεωρούμε εύλογο και δίκαιο ο παίκτης να συμμετέχει στην Εθνική με μία μέρα καθυστέρηση, αφού πρώτα βοηθήσει την ομάδα του δεδομένου του προβλήματος τραυματισμού .

  Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ και θα συνεχίσουμε την διαρκή τροφοδοσία της με παίκτες» .

2 σχόλια

  • Comment Link Lovevolley Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 15:50 posted by Lovevolley

    Περαν του τραγικου γεγονοτος να υπαρχει αγωνιστινιστικη στις 03 / 1 , που σημαινει οτι οι αθλητες κ αθλητριες, σε Α1 αλλα κ Α2, δεν θα εχουν καθολου χρονο για να ξεκουραστουν κ να γιορτασουν με τις οικογενειες τους....τωρα δεν δινουν 1μερα αδεια σε αθλητη που το σωματειο του τον εδει αμεση αναγκη !!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙΑ .... Α Λ Η Τ Ι Α ειναι !!!!! Καλη χρονια σε ολους ...

  • Comment Link sakispap Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 20:08 posted by sakispap

    Οι άνθρωποι της ΕΟΠΕ είναι εκτος τόπου και χρόνου. Μάλλον είναι από άλλη ιστορία. Με μια προπόνηση και μάλιστα δυνατό παιχνίδι, ο Κασαμπαλής δεν θα χάσει τίποτα από την προπονησάρα του ομοσπονδιακού. Μη γίνεσαι μικρός, ανάλογα με την ηλικία σου θα πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες μικρές ανωμαλίες ....
    Εκτος και τα θυμάσαι αλλά δεν πρέπει να τα βγάζεις σε παιδιά από Αλεξ/πολη. Σε πειράζουν κάποια πράγματα και τα βγάζεις μετά, αλλά σε έχουν καταλάβει όλοι. Βγες σαν άντρας και δώσε εσύ προσωπικά άδεια στον Κασαμπαλή. Διαφορετικά νομίζεις ότι κρύβεσαι πίσω από τον εαυτό σου και γελάνε όλοι μαζί σου. Περιμένουμε να δούμε την ομάδα μας να παραταχθεί στη Σύρο με τον Κασαμπαλή και τα νάζια να κάνεις για τα παιδάκια που τους λες τα παραμύθια σου .... Τα λες, αλλά κάποιοι έχουν μάθει ποιος ήσουν και πόσος ήσουν.

    Sakispap.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.