1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2014 12:50

Αρβανίτη: «Υπομονή και δουλειά για τις μεγάλες νίκες»

Την ανάγκη να έρθουν οι μεγάγες νίκες που θα δώσουν στην ομάδα ψυχολογία, αλλά και βαθμολογία τόνισε η Βίκυ Αρβανίτη μέσω Facebook μετά τον αποκλεισμό από το κυρίως ταμπλό του Γκραν Σλαμ στο Κλαγκενφουρτ. Επίσης διευκρίνησε ότι το σημαντικό για τις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη είναι να είναι έτοιμες το επόμενο καλοκαρί όταν και θα κριθεί η Ολυμπιακη πρόκριση.


«Ήταν μια δύσκολη μέρα η σημερινή παίζοντας 2 ματς στο ται μπρεικ και γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες από την ομάδα του Καναδά στο κρίσιμο ματς για την πολυπόθητη πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Έχουν περάσει 3 συνεχόμενα τουρνουά όπου έχουμε αποκλειστεί στα προκριματικά χάνοντας στον δεύτερο και καθοριστικό γύρο για την πρόκριση, με εξαίρεση αυτό του Λος Άντζελες όπου ηττηθήκαμε στον πρώτο γύρο σε ένα ματς που κρίθηκε και πάλι στην παράταση απο τις Σουηδέζες.

Ξέραμε εξαρχής τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε καθώς μετά από πολύ καιρό αγωνιστικής απουσίας της Μαρίας από τα γήπεδα και γενικά της ομάδας μας δεν είναι εύκολο να συναγωνιστείς ομάδες που προπονούνται ήδη πολύ καιρό. Ωστόσο το γεγονός ότι έχει αλλάξει και η βαθμολογία από το 2012 με αποτέλεσμα οι πόντοι μας να είναι ελάχιστοι και να είμαστε πολύ χαμηλά στα προκριματικά , μας φέρνει στη δυσμενή θέση να έχουμε πάντα δύσκολα ματς για την πρόκριση με τις πρώτες ομάδες των προκριματικών.

Για να μπορέσουμε να περάσουμε από αυτή τη δοκιμασία πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση με καλές νίκες. Είμαστε πολύ κοντά στο επίπεδο των άλλων ομάδων και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα αλλά η σταθερότητα και οι σπουδαίες εμφανίσεις χρειάζονται υπομονή και πολύ δουλειά στο γήπεδο ώστε να είμαστε έτοιμες για τις καθοριστικές χρονιές της Ολυμπιακής πρόκρισης 2015-2016.

Απομένουν 6 ακόμα τουρνουά για το κλείσιμο αυτής της σεζόν, πρέπει να παίξουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να συγκεντρώσουμε βαθμούς και να πάρουμε από κάθε τουρνουά ξεχωριστά όσο καλύτερα αποτελέσματα γίνεται για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ευνοικές συνθήκες την επόμενη σεζόν. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Ευχαριστούμε που είστε κοντά μας!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.