1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2014 13:31

«Κότσι - Ζούπα» στην Εθνική ομάδα

Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης βρίσκονται ξανά στην Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ. Οι Έλληνες πρωταθλητές υπολογίζονται για το προ-Ολυμπιακά τουρνουά, ενώ τους πλαισιώνουν οι Κουζούνης Παύλος, Μπιλλήρης Φερνάντο, Παπαδημητρίου Θοδωρής, Ρουμελιωτάκης Γιάννης και Σακόγλου Χάρης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος Μπιλλήρης Φερνάντο και Κουζούνης Παύλος συνεχίζουν μαζί και προετοιμάζονται εντατικά χωρίς τα προβλήματα τραυματισμών που απασχόλησαν την περασμένη σεζον.

Οι δευτεραθλητές Ελλάδος, Παπαδημητρίου/Σακόγλου που έδειξαν πολύ καλά δείγματα βελτίωσης την προηγούμενη σεζόν, αποτελούν σημαντικό μέρος των Εθνικών ομάδων και συνεχίζουν την προσπάθεια τους στην Θεσσαλονίκη.


Συνεργάτες του Κώστα Ταμπουρατζή στις Εθνικές ομάδες ανδρών θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης και Νίκος Κρέτσης ενώ στις Εθνικές ομάδες γυναικών ο Στάθης Χανδρινός. Φυσιοθεραπευτής ο Νίκος Σταθόπουλος και εξωτερικοί συνεργάτες ο Γιώργος Βαβέτσης, ο Κώστας Ψαρογιώγος και η Μαρία Ψυχουντάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.