1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2014 13:15

Η μεγάλη επιστροφή της Μαρίας Τσιαρτσιάνη

Πέρασε καιρός, αλλά η μεγάλη επιστροφή της Μαρίας Τσιαρτσιάνη είναι γεγονός. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στον ώμο τον Νοέμβριο του 2012, ενώ έφερε στον κόσμο και τη μικρή Σοφία, πριν σήμερα πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή της στην Εθνική ομάδα.


Αυτή ήταν και η μεγάλη έκπληξη που έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Ταμπουρατζής όταν αανακοίνωση τις κλήσεις για την προ-Ολυμπιακή προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών του Μπιτς Βόλεϊ.

Αρβανίτη Βίκυ, Βλαχάκη Κωνσταντίνα, Καραγκούνη Πένυ, Μεθενίτη Πηγιάννα, Σπανού Άννα, Τσιαρτσιάνη Μαρία και Χρήστου Εύη, βρίσκονται στις επιλογές του Ταμπουρατζή.

Η επιστροφή της Μαρίας σημαίνει και την επανένωση της με την Βίκυ Αρβανίτη και η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση θα γίνει στην α’ φάση του προ-ολυμπιακού τουρνουά που φιλοξενεί η χώρα μας στον Σχοινιά στις 21-22 Ιουνίου.

Από την άλλη η Πέννυ Καραγκούνη, αφού με επιτυχία κατάφερε να πάρει τις εμπειρίες και να πλαισιώσει όλο αυτό τον καιρό την Βίκυ Αρβανίτη και έχοντας παρακαταθήκη φτάνοντας την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τη 2η θέση στους Μεσογειακούς και στο πρωτάθλημα Ελλάδος, θα πορευτεί με την δευτεραθλήτρια Ελλάδος, Εύη Χρήστου, δημιουργώντας ένα δεύτερο ισχυρό ζευγάρι στην άμμο.

Παράλληλα, Βλαχάκη και Μεθενίτη ολοκληρώνουν τις τρεις πρώτες ομάδες που θα αποτελέσουν το βασικό κορμό των Εθνικών ομάδων, ενώ μέλος του Εθνικού σχεδιασμού παραμένει η Άννα Σπανού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.