1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2023 01:05

H Αθηνά Παπαφωτίου τα έβαλε με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ότι δεν μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπωλίστες και οι βολεϊμπωλίστες, αλλά και οι παράγοντες το έκανε η Αθηνά Παπαφωτίου που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο της και τα έβαλε με τους ταραξίες στα γήπεδα του βόλεϊ και ειδικά με τον ανεγκέφαλο που άναψε καπνογόνο στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά και προκάλεσε αποπνικτική ατμόσφαιρα για τις αθλήτριες αλλά και διακοπή του αγώνα με αποτέλεσμα οι πράσινες να κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που βρήκαν το κουράγιο και το σθένος για να επιστρέψουν μετά απ' αυτή την απαράδεκτη διακοπή», είπε αρχικά η αρχηγός των πράσινων και εμφανώς εκνευρισμένη συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Μόνο εδώ συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο εξωτερικό. Δεν μας σέβονται, δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε όλο το χρόνο, δεν σέβονται τους ανθρώπους που πληρώνουν 5, 10, 15 ευρώ για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν μπροστά οι διοικήσεις, η αστυνομία κι όλο αυτό να σταματήσει».



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.