1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2023 23:09

1ος τελικός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Προηγείται ο Παναθηναϊκός, αλλά κερδίζουν οι κάφροι - Διακοπή λόγω καπνογόνου

Η βλακεία είναι ανίκητη και μιας και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έμαθαν τίποτα από το πάθημα της ομάδας τους στο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών, είπαν να το επαναλάβουν και στον 1ο τελικό της Volley League γυναικών.

 

Ανεγκέφαλος άναψε καπνογόνο μέσα στο μικρό και ακατάλληλο για τέτοιους αγώνες γυμναστήριο του Αγίου Θωμά ενώ το σκορ ήταν 23-21 υπέρ του Παναθηναϊκού στο 4ο σετ.

 

Οι πράσινες πήραν το σετ 25-21 και προηγούνται 2-1 σετ όμως ο διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης λόγω της αποπνυκτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε διέκοψε τον αγώνα και ζήτησε την εκκένωση των εξεδρών από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που πλέον κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία.

Ο αγώνας θεωρητικά είναι σε εξέλιξη αλλά πλέον όλα είναι πιθανά...

Παίζουν με τη φωτιά - Τι προβλέπει η προκήρυξη:

Σε περίπτωση που φίλαθλοι ανάψουν ή ρίξουν πυρσούς ή καπνογόνα ή κροτίδες ή ανοίξουν πυροσβεστήρες που έχει σαν συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα, λόγω καπνών και αναθυμιάσεων, τότε ο Α’ Διαιτητής του αγώνα είναι υποχρεωμένος να ζητήσει την ολική εκκένωση του γηπέδου. Σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η εκκένωση του γηπέδου εντός 45’, τότε ο Α’ Διαιτητής είναι υποχρεωμένος να διακόψει οριστικά τον αγώνα, κάνοντας λεπτομερή έκθεση για τα γεγονότα που προκάλεσαν την διακοπή

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.