1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2023 20:49

Volley League Γυναικών: Τρίτος και φαρμακερός ημι-τελικός για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (26/04, 15.30)

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που κοντράρονται το απόγευμα της Τετάρτης (26/4, 15:30, «Απόστολος Κόντος») στο τρίτο και τελευταίο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Volley League γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί στους φετινούς τελικούς (έχοντας συμπληρώσει δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ) και ο νικητής του αυριανού αγώνα θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ έχοντας μάλιστα και στο πλενέκτημα τς έδρας (τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟ έχουν τερματίσει ψηλότερα από τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια).


Στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν οι έδρες δεν αποδείχθηκαν τόσο ισχυρές, καθώς στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 στο «Απόστολος Κόντος», με την ΑΕΚ να επικρατεί με το ίδιο σκορ στον Άγιο Θωμά και να στέλνει τη σειρά σε τρίτο ματς.

«Αύριο πρέπει να πάρουμε αυτό που μας αξίζει ως ομάδα. Είμαστε πανέτοιμοι γι' αυτήν τη μεγάλη μάχη και θέλουμε να δείξουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας ποια είναι η ΑΕΚ», δήλωσε ο Γιουνούς Οτσάλ ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟ Γιάννης Καλμαζίδης σημείωσε: «Η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα και πρέπει να παίξουμε καλά. Στα τελευταία δύο παιχνίδια παίξαμε σκληρά αλλά ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι στις κρίσιμες φάσεις προς το τέλος των σετ δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί. Τα σετ κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Όταν παίζεις με μία τόσο καλή ομάδα πρέπει να παίξεις καλά παντού, δεν μπορείς να αφήσεις κάποιο στοιχείο έξω. Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε την επίθεσή τους με το μπλοκ-άμυνα θα κάνουμε ένα καθοριστικό βήμα».
Volley League Γυναικών - Τρίτος Ημιτελικός

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο "Απόστολος Κόντος", 15.30: Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο. (1-1 νίκες)
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ράντσιου, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Πέρρος, Επόπτες: Καπότης, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Μισιάκα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.