Εκτυπώστε τη σελίδα
24-02-2023 22:29

Mε φόρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πήγασο Πολίχνης

O Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον κακό του δαίμονα Πήγασο Πολίχνης σε αγώνα για την 16η αγωνιστική της Volley League. Στον Α γύρο ο Πήγασος είχε νικήσει με 3-2 σετ. (Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 16η αγωνιστική, 25/2, 20:30, Live Streaming PAO T.V. You Tube, Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσής).

O Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου αλλά και την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό κάνει ανασύνταξη δύναμεων για τη δύσκολη συνέχεια. Οι πράσινοι έχουν 31 βαθμούς - όσους και ο Μίλων με 16 αγώνες - και έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση. Ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την 3η θέση η οποία ενδέχεται να κινδυνεύσει εάν έχουν και άλλες απώλειες.

Ο Πήγασος από την άλλη με νέο προπονητή τον Γιάννη Ορφανό θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμα μεγάλη έκπληξη κόντρα στους πράσινους. Υπενθυμίζεται πως στον Α γύρο στην παρθενική τους αναμέτρηση ο Πήγασος είχε νικήσει με 3-2 σετ. Ο Πήγασος έχει 15 βαθμούς, έναντι 14 του Άθλου Ορεστιάδας.

Ο Γιάννης Ορφανός δήλωσε για το ντεμπούτο του: «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την συνεργασία αν και ήρθε στο τελείωμα του πρωταθλήματος. Ήρθα σε μια ομάδα που συνάντησα φίλους και σίγουρα με τους περισσότερους παίκτες είμαστε παλιοί γνωστοί εννοώ ότι τα ήξερα σχεδόν όλα τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε και πολλές δυνατότητες να αλλάξουμε πάρα πολλά δεδομένα, ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και να έρθει όσον το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται».

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Κώστας Προύσαλης: « Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καταρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ηρακλή για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, γιατί υπό την καθοδήγηση του ο Πήγασος ανέβηκε κατηγορία και έφτασε εδώ που έφτασε.

Εγώ τον ευχαριστώ πολύ γιατί ήμουν εισήγηση του να έρθω στην ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα και σε προσωπικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο. Τώρα με την έλευση του καινούριου προπονητή δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του.

Εμείς από εδώ και πέρα κοιτάμε να μαζέψουμε όσον το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας έτσι ώστε να είναι το έργο μας πιο εύκολο στη συνέχεια. Σίγουρα υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι αλλά κι εμείς θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, ο νέος προπονητής θα μας δώσει καινούριες ιδέες και ενέργεια για να αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι εδώ που βρισκόμαστε, εγώ πιστεύω στην ομάδα και πάμε να παλέψουμε».

Volley League - 16η αγωνιστική

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023


  Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 0-3
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 20.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Ονόπας, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 20.30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Τσίτσικας Ν., Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30 (ΕΡΤ-3 HD): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Σταυρίδης Σ., Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ο.Φ.Η. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Συκάς, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.