Εκτυπώστε τη σελίδα
07-01-2023 01:31

Με το μυαλό στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ

Τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και με το μυαλό του να είναι στραμμένο και στην πρώτη αναμέτρηση με την Oλλανδική Όριον ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ο.Φ.Η. στο ξεκίνημα του Β γύρου στο πρωτάθλημα Volley League (10η αγωνιστική, γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 6/1, 7/1, 16:30, Live Streaming PAO T.V., Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης).

Ο Παναθηναϊκός έχει 18 βαθμούς και θέλει το τρίποντο για να προσπεράσει το Μίλωνα και να διατηρήσει το -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μπάσης είπε: «Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ έχοντας πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Γυρίσαμε στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος καθώς ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με πρώτο αντίπαλο τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το καθήκον μας, δηλαδή να πάρουμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Ο Ο.Φ.Η. μετά από περίοδο ανασύνταξης ετοιμάζεται να μπει στον Β γύρο με σκοπό να καλύψει το χαμένο έδαφος και σε πρώτη φάση να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας όπου βρίσκεται με 3 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Αριστοτέλη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης υποσχέθηκε ενίσχυση του ρόστερ, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Δεληκώστας ψάχνει τις λύσεις που θα φέρουν νέα πνοή στην ομάδα. «Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως έδειξε και στο Σούπερ Καπ. Εμείς αναζητούμε λύσεις αυτήν την εποχή για την  ενίσχυση της ομάδα μας, ώστε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο, στον δεύτερο γύρο», είπε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας.

Ο Τζάρεντ Τζάρβις, έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά όλα δείχνουν, ότι θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό.  Σε 7 αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός έχει χάσει από τον ΟΦΗ μόλις ένα σετ.

Β΄ΓΥΡΟΣ

10η αγωνιστική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0 (25-16, 25-22, 26-24)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η. Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Σπίγγου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Κωστόπουλος Δ., Επόπτες: Μέκιος, Πιλούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 21:30, (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Ισκάς, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Πασπάλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Καλυβίων, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης -Α.Ο.Π. Κηφισιάς Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βένος, Λούμσι, Συρομάχου.