Εκτυπώστε τη σελίδα
05-01-2023 22:31

Volley League: Πρεμιέρα β' γύρου με ντέρμπι τετράδας Ολυμπιακού-Μίλωνα

Με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του τρίτου της βαθμολογίας Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων που θα γίνει ανήμερα των Φώτων στις 18:00 στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη θα ανοίξει το πρόγραμμα του Β γύρου στο πρωτάθλημα Volley League (10η αγωνιστική, γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, 6/1, 18:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube)

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει ανάσες μέσα στις γιορτές και να ετοιμαστεί για το δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα που έχει για τον Β γύρο και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, του κυπέλλου, του Λιγκ Καπ αλλά και του Τσάλεντζ Καπ στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός με 24 βαθμούς σε 9 αγώνες του Α γύρου οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο +3 από τον ΠΑΟΚ και στο +5 από τον Μίλωνα που είναι στην 3η θέση και αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Το πρόσωπο του αγώνα είναι φυσικά ο νεαρός ακραίος του Ολυμπιακού Σπύρος Χανδρινός ο οποίος θα υποδεχτεί στο Ρέντη την προηγούμενη ομάδα του.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Ξέρουμε και έχω εξηγήσει στους παίκτες μου όλους τους κινδύνους που κρύβει αυτό το παιχνίδι. Πρώτα από όλα, επειδή παίζουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Και επίσης, επειδή προερχόμαστε από τη διακοπή λόγω των εορτών και πρέπει να επιστρέψουμε με τη σωστή συγκέντρωση».

Ο Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού Άλεν Παγένκ δήλωσε: «Είναι το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, απέναντι στον Μίλωνα, μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ολοένα και καλύτερα. Για αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιέσουμε από το σερβίς, να κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτό που ξέρουμε και να κερδίσουμε».

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας έδωσε φαβορί τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζουμε πως έχουμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό διότι είναι ομάδα φτιαγμένη για τίτλους. Έχει διαφορετικούς στόχους από την ομάδα μου. Μέσα στις γιορτές δουλέψαμε καλά και σκληρά για να βγάλουμε το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που είναι και το πιο δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από τη δική μας απόδοση αλλά και από την απόδοση του αντιπάλου».

Ο Πορτορικανός ακραίος του Μίλωνα Πέδρο Μολίνα δήλωσε: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και αυτό τα λέει όλα. Είμαστε έτοιμοι. Ξεκουραστήκαμε. Προετοιμαστήκαμε. Πάμε για μία μεγάλη προσπάθεια και ένα ωραίο ματς». Σε 9 αναμετρήσεις στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες.

Β΄ΓΥΡΟΣ

10η αγωνιστική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Διαιτητές: Πρέντζας, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Σπίγγου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Κωστόπουλος Δ., Επόπτες: Μέκιος, Πιλούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 21:30, (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Ισκάς, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Πασπάλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Καλυβίων, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης -Α.Ο.Π. Κηφισιάς Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βένος, Λούμσι, Συρομάχου.