1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2022 23:41

Challenge Cup: Με Γιόρνα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (16/11, 18.00) στην Βουλγαρία, τη Μοντάνα για τον επαναληπτικό του Challenge Cup. Ο δικέφαλος που στο πρώτο ματς επικράτησε3-0 στο «Παλατάκι» χρειάζεται δύο σετ για να περάσει, αλλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιδιώξει μια δεύτερη νίκη.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο προπονητής, Γιόσκο Μιλενκόσκι, πήρε τον Ολλανδό διεθνή, Χάις Γιορνα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο διεθνής λίμπερο Μενέλαος Κοκκινάκης σχολίασε τον επικείμενο αγώνα, στο επίσημο κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ στο Youtube, όπου αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία που έχει η ομάδα, στον διαφορετικό αγώνα που περιμένει στην Βουλγαρία:

«Κάναμε ένα καλό ματς στον πρώτο αγώνα, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι διαφορετικά στη Βουλγαρία και πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Έχουμε ένα καλό σερί νικών, έχουμε καλή ψυχολογία, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πηγαίνουμε στη Βουλγαρία με στόχο να κερδίσουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.