1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2022 23:25

Μπανιώτης, Τερζόγλου και Αντωνακάκη, Περδικάκη το χρυσό μετάλλιο στα Καμένα Βούρλα

Μετά τα τουρνουά Open στη Καλαμαριά και στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου κατέκτησαν και το Kamena Vourla Open και θα ταξιδέψουν στα τελικά του Αγίου Νικολάου ως νούμερο 1 ομάδα στη πανελλήνια βαθμολογία.

Στις γυναίκες, οι Κρητικές Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη μετά το τουρνουά Masters στη πλατεία Συντάγματος, πανηγύρισαν στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας την δεύτερη φετινή τους πρωτιά.

Η διοργάνωση στα Καμένα Βούρλα που επέστρεψε στη πόλη της Φθιώτιδας μετά από 15 χρόνια, ήταν η τελευταία ευκαιρία για τις ομάδες ανδρών και γυναικών για απόκτηση βαθμών και πλέον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας για το 2022 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης (29-31 Ιουλίου).

Τους τελικούς του Kamena Vourla Open, καθώς και αγώνες της Παρασκευής και του Σαββάτου μετέδωσε απευθείας το STAR Κεντρικής Ελλάδας που μαζί με την North Area Beach Volley Circuit και τον Δήμο Καμένων Βούρλων ήταν οι συνδιοργανωτές του τουρνουά.

Στον τελικό των γυναικών, Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη νίκησαν τις νικήτριες του Xanthi Masters την προηγούμενη εβδομάδα, Ηλέκτρα Αγριοδήμου και Δήμητρα Καραγκούνη κάνοντας την ανατροπή, καθώς αν και βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο με 2-1 (22-24, 21-17, 15-10) σετ μετά από 65 λεπτά αγώνα.

Στον τελικό των ανδρών, Ραφαήλ Μπανιώτης και Γιώργος Τερζόγλου επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-16) σετ του Παναγιώτη Ιωαννίδη και του Θοδωρή Παπαδημητρίου και κατέκτησαν το τρίτο τους φετινό χρυσό μετάλλιο, με μόλις ένα χαμένο σετ (και αυτό στη πρεμιέρα) στη διοργάνωση.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Καμένων Βούρλων Αντύπας Αντύπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Κερμανίδης, ο εκπρόσωπος του χορηγού του Kamena Vourla Open Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας Κώστας Μαυροειδής, ο διευθυντής του ξενοδοχείου Γαλήνη Παύλος Δόσης, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας και ο Βουλευτής Σύριζα Νομού Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη ανδρών-γυναικών του Kamena Vourla Open ΕΔΩ.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.