1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2022 17:34

Φωτιά στην Πεντέλη: Σώθηκε από θαύμα το σπίτι του Τίμου Αθανασόπουλου

Νύχτα μεγάλου θρίλερ πέρασε ένα ακόμη μέλος του Volleynews.gr, ο Τίμος Αθανασόπουλος. Ο συνάδελφος και η οικογένεια του, πέρασαν δύσκολες ώρες καθώς το πύρινο μέτωπο της πυρκαγιάς κατέβηκε πολύ γρήγορα στα σύνορα Ντράφι- Πανόραμα Παλλήνης, όπου βρίσκεται η κατοικία του.

Αρχικά και μετά από μήνυμα και του 112 εκκένωσε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη σε ασφαλέστερη περιοχή, και όλοι μαζί παρακολουθούσαν  με αγωνία τις εξελίξεις για την πορεία της πυρκαγιάς. Μετά από αρκετές ώρες, μόλις ξημέρωσε και ξεκίνησαν και τα εναέρια μέσα τις επιχειρήσεις, ο συνάδελφος επέστρεψε στην Παλλήνη, όπου αντίκρισε με ανακούφιση την κύρια κατοικία ανέπαφη, και μικρές εστίες φωτιάς στην αυλή και στα κεραμίδια του σπιτιού.

Ομάδα πυροσβεστών είχε ήδη ξεκινήσει την κατάσβεση, ενώ και ο Τίμος Αθανασόπουλος ρίχτηκε και αυτός άμεσα στην μάχη με τα λάστιχα, και μετά από αρκετή ώρα, κατάφεραν όλοι μαζί να σβήσουν κάθε επικίνδυνη εστία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος στάθηκε τυχερός μέσα σε αυτό τον εφιάλτη, καθώς στο σπίτι του προξενήθηκαν ελάχιστες ζημιές ενω σε κοντινή απόσταση η πύρινη λαίλαπα, κατάφερε να κάψει όλη την κεραμοσκεπή κοντινού σπιτιού, και «κατάπιε» και τα δύο αυτοκίνητα γειτονικής οικογένειας που είχαν εγκαταλειφθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.