1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2022 20:56

Xanthi Masters: Έπεσαν κορμιά από το πάθος και τη ζέστη-Τα ζευγάρια των ημιτελικών στις γυναίκες

Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη - Ιφιγένεια Σαμπάτη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου και Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη - Διονυσία Μάτιου, Έλενα Χαντζή είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Xanthi Masters.
Το όμορφο θέαμα και οι γεμάτες κερκίδες παρά την έντονη ζέστη ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των προημιτελικών του γυναικείου ταμπλό, με τους ημιτελικούς αγώνες να ξεκινούν το πρωί της Κυριακής (17/07, 10.00).

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ξάνθη, υπήρξαν δύο περιστατικά με αθλήτριες που χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο με την παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου της διοργάνωσης και των ανθρώπων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που είναι συνεχώς παρόντες στη πλατεία Δημοκρατίας, τους παρασχέθηκαν άμεσα και με αποτελεσματικότητα οι απαραίτητες βοήθειες.

Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του Xanthi Masters δόθηκε οδηγία προς τις αθλήτριες την ώρα των προημιτελικών να λάβουν μέτρα ατομικής προστασίας κατά την διάρκεια του αγώνα (καπέλο, γυαλιά, συχνή κατανάλωση υγρών με ηλεκτρολύτες).

Στον πρώτο προημιτελικό, Αγριοδήμου και Καραγκούνη (κεντρική φωτό) χρειάστηκαν 35 λεπτά για να προκριθούν στην τετράδα, επικρατώντας με 2-0 (21-13, 21-14) της Αναΐς Αγγελοπούλου και της Βιβής Σούλη.




Στον δεύτερο αγώνα της οκτάδας, Σαμπάτη και Χριστοδούλου νίκησαν την Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Ροδάνθη Μαριάτου με 2-0 (21-11, 21-16) σετ και στη συνέχεια η Ματιάδη με τη Παρισάκη επιβλήθηκαν της Αντωνακάκη και της Περδικάκη με 2-0 (21-14, 21-17) σετ.



Στον τελευταίο προημιτελικό που έκλεισε του γυναικείους αγώνες για το Σάββατο (16/07), Μάτιου και Χαντζή νίκησαν τις Άντζελα Παπά, Πωλίνα Τριγωνίδου με 2-0 (21-13, 21-18) σετ και προκρίθηκαν στον ημιτελικό της Κυριακής (17/07).



Τα ζευγάρια των ημιτελικών

10.00: Ηλέκτρα Αγριοδήμου/Δήμητρα Καραγκούνη - Ιφιγένεια Σαμπάτη/Χρυσάνθη Χριστοδούλου
follow: Βασιλική Ματιάδη/Ιωάννα Παρισάκη - Διονυσία Μάτιου/Έλενα Χαντζή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.