1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2022 14:01

Κάτοικος Σύρου για δεύτερη χρονιά ο Μάρκος Γαλιώτος

Κάτοικος Σύρου για δεύτερη σεζόν θα παραμείνει ο Μάρκος Γαλιώτος. Ο 27 χρονος (1μ95) πανύψηλος πσαδόρος που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Φοίνικα, αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά για άλλη μια σεζόν την φιλόδοξη ομάδα των «Πειρατών», ώστε να εκπληρώσει τους μεγάλους στόχους που έχει.

Η ανακοίνωση για τον Γαλιώτο που εχει περάσει απο Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αναφέρει:

«Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάρκο Γαλιώτο για τη σεζόν 2022-23. Ο διεθνής πασαδόρος είχε υπογράψει το 2021 τριετές συμβόλαιο με τον Φοίνικα, το γεγονός όμως ότι η ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστική την προσεχή σεζόν, του δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για καλύτερες επιδόσεις στο κυνήγι των στόχων. Η δήλωση του Μάρκου Γαλιώτου για την παραμονή του Ανυπομονώ για ακόμα μία χρονιά στον Φοίνικα, μία ακόμα καλύτερη χρονιά από την περσινή.

Εγώ είχα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ωστόσο το ότι έχει χτιστεί μία ανταγωνιστική ομάδα και έχει ανανεωθεί το ρόστερ, μου δίνει κίνητρο και ώθηση ώστε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Αυτό που θα θέλαμε περισσότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά, είναι η στήριξη από τον κόσμο. Θέλουμε οι φίλοι της ομάδας να γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα μας, ώστε να διαγράψουμε όλοι μαζί μία επιτυχημένη πορεία.

Το βιογραφικό του Μάρκου Γαλιώτου

2021-22 Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX

2020-21 Ο.Φ.Η.

2019-20 Amstetten (Αυστρία)

2018-19 Παναθηναϊκός Α.Ο.

2016-18 Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας

2015-16 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

2014-15 ΑΟΝ Αργυρούπολης

2013-14 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

2009-13 ΑΟΝ Αργυρούπολης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ρόστερ

Διαγώνιοι: Πέτερ Μιχάλοβιτς(Σλοβακία)

Aκραίοι: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κριστιάν Φρομ(Γερμανία), Κεβιν Κλίνκεμπεργκ (Βέλγιο)

Κεντρικοί: Μίταρ Τζούριτς, Γιώργος Παπαλεξίου, Δημήτρης Χαραλαμπίδης

Λίμπερο: Δημήτρης Κωνστατινίδης, Αναστάσιος Σωνάκης

Πασαδόροι: Αγκίρε Ιερεζουέλο, Μάρκος Γαλιώτος

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.