1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2020 14:08

Παναθηναϊκός: Έφυγε ο Δερμάτης, έρχεται ο Οικονόμου

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Δερμάτης. Ο Απόστολος Οικονόμου θα είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο του τριφυλλιού και με αυτόν θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις στον Άγιο Θωμά την 1η Γενάρη του 2021.


Έτσι, σε περίπτωση που στη κρίσιμη σημερινή τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών καταλήξουν στη συνέχιση του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με το νέο έτος τις προπονήσεις με τον Απόστολο Οικονόμου.

Ο Λαρισαίος προπονητής ξεκίνησε τη σεζόν στον Πανναξιακό, όμως μετά την διακοπή αποχαιρέτησε τη Νάξο. Ο Οικονόμου θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά από 6 χρόνια και μετά τη συνεργασία που είχε με την Α.Ε.Κ..

Οι λόγοι αποχώρησης Δερμάτη

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν ήταν ευχαριστημένη από την πορεία της ομάδας μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος (δύο ήττες από Άρη και Θήρα) και μετά την αποχώρηση και της αρχηγού Σοφίας Κοσμά που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιώργο Δερμάτη, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο άμεσος βοηθός του Γιώργου Δερμάτη, Μαρίνος Κοσμάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.