1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2019 19:45

Αντώνης Ζερβός: «Μαζί με Καραμπέτσο το διεθνές τουρνουά του 2020 στον Άγιο Νικόλαο»

Η καινοτομία σε όλα τα τουρνουά Masters, με τους νικητές και τις νικήτριες να παίρνουν το μικρόφωνο πάνω στο βάθρο χαρακτήρισε το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ.


Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες της άμμου αλλά και οι διοργανωτές είχαν την ευκαιρία σε live μετάδοση και την ώρα των απονομών να εκφράσουν τα έντονα συναισθήματά τους. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις των νικητών στον Άγιο Νικόλαο αλλά και στα άλλα τουρνουά Masters που υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση αλλά και των διοργανωτών, όπως ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες του, τους εθελοντές και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την γιορτή υποσχέθηκε ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά για το 2020.

Παράλληλα αφιέρωσε αυτό το πετυχημένο τουρνουά αλλά και τις προθέσεις του για αναβάθμιση του Αγίου Νικολάου στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο, ο οποίος απουσίασε εκτάκτως από την Κρήτη, λόγω προβλήματος υγείας που προέκυψε.

«Για εμένα και για όλους στον Άγιο Νικόλαο, ο Γιώργος Καραμπέτσος ήταν σαν να βρισκόταν μαζί μας. Μας έλειψε και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Του χρόνου μαζί θα φιλοξενήσουμε μαζί στον Άγιο Νικόλαο ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά» είπε ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός στην ομιλία του μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Το εφετινό τουρνουά ήταν καλύτερο από τα δύο προηγούμενα και αυτό αποδεικνύει πως κάθε χρόνο το μπιτς βόλεϊ ανεβαίινει. Ευχαριστώ τα όργανα του Δήμου, τους μικρούς εθελοντές που είναι κοντά μας σε όλα, τον Ερυθρό Σταυρό και όλους όσοι μας βοηθούν για να βγάλουμε εις πέρας τις δύσκολες διοργανώσεις που αναλαμβάνουμε. Ελπίζω πως του χρόνου θα είναι κοντά μας και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Λόγοι υγείας τον κράτησαν μακριά από τον Άγιο Νικόλαο. Ευχαριστώ τον Γ.Γ. Νεκτάριο Χαλβατζή, τον ταμία Τάκη Καβαλιεράκη και το μέλος του Δ.Σ.Ελένη Καζάκου που είναι όλοι εδώ. Η αλήθεια είναι πως μαζί με την ΕΟΠΕ έχουμε καταφέρει να πετύχουμε μία τέτοια συνεργασία και να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ελπίζουμε του χρόνου σε μία ανώτερη διοργάνωση πέρα και από τα όρια της διοργάνωσης. Εδώ είμαστε, ελάτε να τα καταφέρουμε μαζί. Να είναι καλά οι αθλητές και πάντα επιτυχίες».

«Τα καλύτερα έρχονται»

Ο Γ.Γ. της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής είπε: «Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό και τον αντιδήμαρχο και φίλο Χάρη Αλεξάκη για ότι έκαναν για την διοργάνωση. Ευχαριστούμε όσοι συνέβαλαν για αυτή τη διοργάνωση και κυρίως τους μικρούς εθελοντές μας και τους αθλητές μας. Αυτοί αγωνίζονται και μοχθούν. Οι αθλητές αγωνίζονται στη ζέστη, σε δύσκολες συνθήκες και προχωράμε. Οπως είπε και ο δήμαρχος τα καλύτερα έρχονται».


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.