Εκτυπώστε τη σελίδα
12-07-2019 00:57

Άρης Αγγελόπουλος: Από το μηδέν σε ρεκόρ συμμετοχών στο Μάστερς του Αντιρρίου

Ο Άρης Αγγελόπουλος ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε την διεξαγωγή αγώνων του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην παραλία Αντιρρίου. Ένα παραθαλάσσιο μέρος με εκπληκτική άμμο στην παραλία, θερμή φιλοξενία και με τους ανθρώπους του Δήμου Ναυπακτίας ξεκίνησε το 2017 δειλά δειλά η προσπάθεια με το πρώτο τουρνουά Masters. Δύο χρόνια μετά, η παραλία Αντιρρίου και το major τουρνουά που φιλοξενείται στην περιοχή έχει γίνει σήμα κατατεθέν και πλέον θεωρείται από τα κορυφαία τουρνουά του καλοκαιριού.
Ο πατρινός προπονητής που είναι και η ψυχή της διοργάνωσης μίλησε στο volleynews.gr για την τρίτη σερί διοργάνωση στην παραλία Αντιρρίου και για τον μεγάλο στόχο του που είναι η παραμονή ενός τουλάχιστον γηπέδου στην περιοχή για να παίζει ο κόσμος όλο τον χρόνο.

«Οι εκλογές, οι ανακατατάξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση. Είναι η τρίτη χρονιά που το Αντίρριο φιλοξενεί τουρνουά Masters και είμαστε πιο έμπειροι και σίγουροι. Από το μηδέν που ήμασταν το 2017 έχουμε φτάσει σε σημείο να κάνουμε ρεκόρ συμμετοχών. Στους τελικούς πέρυσι υπήρχαν 800 φίλαθλοι στις κερκίδες. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας και φέτος. Να περάσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι καλά. Οι φορείς του αθλήματος, οι αθλητές, οι αθλήτριες και όλοι όσοι συμμετέχουν. Παράλληλα το μήνυμα που θέλει ο Δήμος Ναυπακτίας να περάσει, είναι να φέρει νέα παιδιά στον αθλητισμό. Το Masters στο Αντίρριο είναι μία μεγάλη διοργάνωση και οι νέοι θα δουν και πάλι τις καλύτερες ομάδες στο μπιτς βόλεϊ. Υπάρχει και μεγάλη πίεση να φτιάξουμε ένα γήπεδο μπιτς βόλεϊ μόνιμα εκεί. Γνωρίζετε καλά τι προβλήματα υπάρχουν, όμως στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν υπάρχει ένα γήπεδο.

Για το Masters στο Αντίρριο και την ευκαιρία που δίνεται στον κόσμο της Πάτρας:

«Σημασία έχει η συμμετοχή και υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Πάτρα που παίζουν. Αθλητές και αθλήτριες που παίζουν σε μία κατηγορία που δεν υπάρχει τόση πίεση του επαγγελματισμού θέλω να πιστεύω ότι θα το αγκαλιάσουν το άθλημα».

Για τις εγκαταστάσεις στην παραλία Αντιρρίου:

«Πέρυσι είχαμε πει ότι θα κάναμε δύο γήπεδα, αλλά τελικά οι συνθήκες ήταν τέτοιες που κάναμε τρία. Φέτος δεν γνωρίζω αν θα γίνουν πάλι τρία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το γεγονός ότι η άμμος είναι της παραλίας. Είναι εκπληκτική η ποιότητά της και βοηθάει πολύ τους αγωνιζόμενους».