Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2018 12:18

Χάρης Σακόγλου από Ολυμπιάδα: «Πάω στη Ροδίων για να την ανεβάσουμε κατηγορία» (video

Την τρίτη θέση στο τουρνουά Open στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής κατέκτησε ο Χάρης Σακόγλου με τον συμπαίκτη του Θωμά Δημητριάδη. Ο διαγώνιος της Ροδίων Άθλησις πλέον μίλησε για το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, για την μεταγραφή του στην Ροδίων αλλά και για την καλή συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Σπύρο Γκολίτση.
«Το τουρνουά της Ολυμπιάδας είναι από τα αγαπημένα μου και με εξαίρεση μία χρονιά δεν έχω χάσει κανένα. Συνήθως ήμουν ή στον τελικό ή κατακτούσα την πρώτη θέση, δυστυχώς φέτος βγήκαμε τρίτοι, όμως το ευχαριστηθήκαμε. Ο τελικός ήταν υψηλού επιπέδου και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Ελπίζω και του χρόνου να δώσουμε ραντεβού στο ίδιο μέρος. Πάμε τώρα στα τελικά του Αγίου Νικολάου, θα το διασκεδάσουμε και όπου μας βγάλει».

Για τη μεταγραφή του με τη Ροδίων Άθλησις: «Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για εμένα. Οι άνθρωποι της Ρόδου μου μίλησαν πολύ ωραία και μου έκαναν πολύ καλή πρόταση. Δεν πάω για να επαναπαυτώ, πάω για να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ υψηλός αλλά και εμείς θα διεκδικήσουμε το εισιτήριο για την Βολει Λιγκ. Στο φάιναλ-4 έδειξε ο κόσμος του νησιού ότι αγαπάει το άθλημα. Με τον Σπύρο Γκολίτση είχαμε ανεβάσει μαζί την ΜΕΝΤ στο παρελθόν και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το ίδιο. Την ξέρουμε την δουλειά. Με τον Γκολίτση γνωριζόμαστε χρόνια και υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας».

Media

Σχετικά άρθρα