Εκτυπώστε τη σελίδα
12-07-2018 21:32

Ευχαριστήριο της Τ.Ε. Σάμου για τον προκριματικό όμιλο νεανίδων

Η πρόεδρος της Τ.Ε. Σάμου Μελπώ Λάνδρου, με δήλωσή της ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν να διοργανωθεί με επιτυχία στη Σάμο ο προκριματικός όμίλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.
Ενα καταπληκτικό τριήμερο 28-30/6/18 γεμάτο βόλεϋ υψηλού επιπέδου στο κλειστό Βαθέος τελείωσε. Τελείωσε με φοβερές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.

Ποιός νίκησε θα ρωτήσει κανείς η απάντηση είναι το βόλευ. Είδαμε πολύ καλούς αγώνες και άψογη συμπεριφορά αθλητριών και προπονητών καθώς και ένα καταπληκτικό φίλαθλο κοινό.

Ευχαριστούμε τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Νικόλαο Κατρακάζο που πίστεψε και στήριξε το βόλευ διοργανώνοντας ένα άψογο τουρνουά Ευρωπαϊκού επιπεδου (η μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο νομό μας), τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θανάση Πανούσο για την πολύτιμη βοηθειά του, τον ΔΟΠΠΟΝΑ, τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας στέλνοντας τις μικρές αθλήτριες να βοηθήσουν σαν μπολ γκερλ και σαν συνοδοι ομάδων, όλους τους εθελοντές και βασικα την ΕΟΠΕ που εμπιστεύτηκε στη Σαμο μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

Για την οικογένεια του Σαμιακού βόλευ ηταν τιμή που μπόρεσε με την βοήθεια όλων που προανέφερα να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα Νεανίδων και τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Σλοβενίας, Σλοβακίας και Ολλανδίας.

Ελπίζουμε να μας δωθεί η ευκαιρία να κανουμε ακόμα κάτι καλύτερο.