Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2018 11:58

Αποχωρεί ο Εθνικός Πειραιώς από την Volley League

Στο κενό πέφτουν οι προσπάθειες της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη Εθνικού Πειραιώς για να βρεθεί βιώσιμη λύση για το ΤΑΑ Εθνικός Πειραιώς.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Νικολινάκου ναυαγεί η μία μετά την άλλη η όποια πρωτοβουλία σωτηρίας.

Οι διαπραγματεύσεις με παράγοντα που ήταν στο ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας τη σεζόν 2017-18 και παρουσίασε πλάνο σωτηρίας του Εθνικού ναυάγησε οριστικά και ενημέρωσε σχετικά και την διοίκηση του Εθνικού.

Μάλιστα η οριστική του αρνητική απάντηση δόθηκε παρότι ο Νίκος Νικολινάκος δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατοπυ.

Επίσης πριν καν γίνει επίσημη πρόταση συγχώνευσης με τον Μίλωνα το θέμα έκλεισε καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης προχωράει πλέον το δικό της δρόμο.

Αλλωστε υπάρχουν και πολλά νομικά ζητήματα που είναι αδύνατον να ξεπεραστούν.

Από μέρα σε μέρα η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς αναμένεται να στείλει επιστολή στην ΕΣΑΠ και στην ΕΟΠΕ για να δηλώσει την αποχώρηση από την Volley League κλείνοντας και πάλι άδοξα την πορεία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Κάτι ανάλλογο είχε γίνει και το 1989 όπου ο Εθνικός ήταν στην Α1 αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τον χάρτη.Επομένως η ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ θα πρέπει σιγά, σιγά να εξετάζουν την περίπτωση ενεργοποίησης του μηχανισμού της wild card που προβλέπεται από την προκήρυξη αλλά ποτέ δεν έχει λειτουργήσει.

Ενδιαφέρον για να καλύψουν την θέση έχουν εκφράσει τρεις ομάδες με τον Ροδίων Άθλησις να έχει σημαντικό προβάδισμα.