1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2018 21:33

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Τεστ για να μεγαλώσουμε ως ομάδα οι Μεσογειακοί»

Media day  Εθνικών ομάδων είχαμε σήμερα στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο Ισπανός προπονητής των γυναικών, Γκιγιέρμο Ναράνχο, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση των αθλητριών και την διάθεση που έβγαλαν σε κάθε προπόνηση στην προετοιμασία στην Πορταριά.

«Είμαστε και σιγά σιγά γινόμαστε ομάδα. Όλα τα κορίτσια προσαρμόζονται στο σύστημα και την τακτική μου, οπότε όλα πάνε καλά. Είναι σημαντικό να δούμε πως είμαστε στα παιχνίδια στην Ισπανία, καθώς παίξαμε δύο φιλικά με την Κύπρο και θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, πριν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες θα είναι τεστ για εμάς για να μεγαλώσουμε ως ομάδα».Για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ: «Ήξερα το επίπεδο του πρωταθλήματος και κυρίως του Ολυμπιακού. Δεν περίμενα όμως να είναι τόσο καλό και στις υπόλοιπες ομάδες που είδα και στις αθλήτριές τους.

Είμαι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση των κοριτσιών και κάθε προπόνηση μοιάζει με αγώνα. Όλες παλεύουν στις προπονήσεις και ήθελαν να αποδείξουν ότι αξίζουν που βρίσκονται στην Εθνική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.