1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2018 19:06

Η... Αγιά Σοφιά του ελληνικού μπιτς βόλεϊ επαναλειτουργεί!

Κι όμως είναι αλήθεια. Συνεργεία μπήκαν στην χορταρισμένη και διαλυμένη εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ στο Φάληρο με σκοπό να της δώσουν ζωή, να ξανασυνδέσουν το ρεύμα και να φιλοξενήσει μεγάλο φεστιβάλ στις 15-17 Ιουνίου.

 

Η ανακοίνωση έκανε ο Κώστας Ταμπουρατζής που εμπλέκεται στην όλη πρωτοβουλία που πραγματικά δημιουργεί ρίγη σε όσους έζησαν τις μαγικές στιγμές του 2004. Η κορυφαία εγκατάσταση μπιτς βολεϊ του πλανήτη βγαίνει από το λήθαργο και την παρακμή που την είχαν καταδικάσει πολιτικές 15 ετών και υπάρχει ελπίδα να την δούμε και πάλι ως έναν πολυχρηστικό χώρο που θα μπορεί να φιλοξενήσει κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις του μπιτς βόλεϊ και όχι μόνο. Να τι έγραψε ο Κώστας Ταμπουρατζής στο fb και μας το επιβεβαίωσε και τηλεφωνικά:

 

«Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους τους φίλους του Volley και Beach Volley ότι πετύχαμε την επαναλειτουργια του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley στο Φάληρο, στο οποίο θα γίνει ξανά αγώνας BV έπειτα απο 12 χρόνια.

Για όσους δεν κατάλαβαν πρόκειται για την εγκατάσταση που φιλοξένησε τους ΟΑ 2004, Fivb World Tour και έπειτα περιήλθε στην απόλυτη λεηλασία και φθορά.
Δουλεύουμε ήδη στον χώρο για να είμαστε έτοιμοι !

Το τριήμερο 15-17 Ιουνίου θα διεξαχθεί μια σειρά απο δράσεις με επίκεντρο το BV, αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα παραλίας στα πλαίσια του Surf Art Festival Vol.5. Πρόκειται για ένα festival που φιλοξενεί περισσότερους απο 6.000 επισκέπτες και έχει ως κύριο αντικέιμενο το surf, τις τέχνες και την ζωή κοντά στην θάλασσα. Όσοι φίλοι, σωματεία, φορείς και λοιποί οργανισμοί θέλετε να συμμετάσχετε στην μεγάλη αυτή γιορτή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε το συντομότερο. Όλοι οι καλοί χωράνε !

Στόχος μας είναι όλοι οι επισκέπτες να γνωρίσουν το άθλημα του beach volley, τα πλεονεκτήματα του να αθλούνται σε εξωτερικές συνθήκες και να περάσουν ένα τέλειο τριήμερο με τις δράσεις του Festival.

Περιμένουμε όλους τους φίλους του βόλλευ να κατακλύσουν την εγκατάσταση για να ζωντανέψει ξανά.. Το πρώτο βήμα έγινε και στις 15/6 θα έχουμε το πρώτο σερβίς..
Μας έλεγαν πως αυτά δεν γίνονται..Σορρύ όλα γίνονται !!

Κώστας Ταμπουρατζής».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.