1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2017 13:37

Ο Τσακιρόπουλος για την Εθνική

Ο Αντώνης Τσακιρόπουλος σε μία σπάνια για τον ίδιο τοποθέτηση του αναφέρθηκε με μήνυμα του στο facebook στην Εθνική ομάδα και σε όσους τις γυρίζουν την πλάτη.

Ο Τσακιρόπουλος μετράει 393 συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες και αφορμή για το συγκεκριμένο post ήταν η κατάσταση που επικρατεί στην Ορεστιάδα.

«Κάποιοι κάνουν προσπάθεια να παραποιήσουν την αλήθεια για την ομάδα της Ορεστιάδας. Ναι υπήρξαν κάποιοι προπονητές που πραγματικά δούλεψαν με μεράκι και τους οφείλουμε πολλά... δεν αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κανέναν, θέλω όμως να τονίσω και γι αυτό το λόγο γράφω αυτό το μήνυμα ότι... η μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας έγινε στην Εθνική ομάδα (Εφήβων, Ανδρών)με τους εκάστοτε προπονητές μας γι αυτό και ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στην Εθνική Ομάδα, χωρίς να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, αλλά με τη σκέψη να γίνουμε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά, θέτοντας κάθε φορά και μεγαλύτερο στόχο».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΒολεΪΚλειστό Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 15:39 posted by ΒολεΪΚλειστό

    Μετά από πάρα πολλά χρόνια απουσίας από τα τεκταινόμενα του βόλεϊ και δη της Ορεστιάδας ο Αντώνης Τσακιρόπουλος κλόνισε τα θεμελία των ειδημόνων της πόλης που από την αρχή της δεκατίας του 2000 μόνο φλυαρία έβγαλε, ούτε αθλητές (πλην εξαιρέσεων),ούτε προπονητές ,ούτε διοικητικούς. Και επειδή δεν βλέπω αναγέννηση και ανασυγκρότηση καθώς ουδείς παραδέχεται τα λάθη του-την ανεπάρκεια του και όλοι είναι προφήτες στον τόπο μας καιρός είναι να αφήσουμε το βόλεϊ στην μοίρα του και να μην βιάζουμε καταστάσεις σε βάρος της πλάτης αθλητων όπως ο Σαμαράς και ο Τσακιρόπουλος που έγραψαν ιστορία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.