1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-07-2017 20:59

Οι πρώτες προκρίσεις στο ταμπλό των ανδρών

Το ενδιαφέρον στο 3ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που φιλοξενείται στην παραλία Αντιρρίου κορυφώνεται με την διεξαγωγή των αγώνων που δίνουν πρόκριση για το κυρίως ταμπλό.
Το δίδυμο των Ευγενίδη και Κίμπλ έφτασε σε δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση σε κεντρικό ταμπλό καθώς όπως και στο Ξυλόκαστρο, έτσι και στο Αντίρριο εντυπωσίασε και χωρίς να χάσει σετ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των προκριματικών. Στον κρίσιμο αγώνα οι Ευγενίδης / Κίμπλ επικράτησαν των Μεσσάλα / Στάικου με 2-0 (21-07, 21-16).

Στο κεντρικό ταμπλό θα δώσουν το παρών και οι Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης. Τα αδέρφια από την Χαλκίδα, που στο Xylokastron Grand Slam κατέκτησαν την 7η θέση, πανηγύρισαν στον «τελικό» τους στα προκριματικά του Αντίρριου με 2-0 (22-20, 21-13) επί των αδερφών Δασκαλόπουλων.

Στις γυναίκες, των οποίων οι προκριματικοί αγώνες έκαναν σερβίς λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, αναμένεται να έχουμε τις προκρίσεις για το κεντρικό ταμπλό αργά το βράδυ.

Πολύς ο κόσμος που από το πρωί βρέθηκε στα δύο γήπεδα που έχουν στηθεί στην παραλία Αντιρρίου. Τους αγώνες παρακολουθούν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Νεκτάριος Χαλβατζής, ο εκπρόσωπος του μέγα χορηγού της διοργάνωσης «λουξ plus ‘n’ light Tea», Δημήτρης Μαρλαφέκας, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπακτίας, Ανδρέας Κοτσανάς και Γιάννης Σύψας, η εκδότρια της εφημερίδας «ΦΩΣ», Μαρία Νικολαϊδου και ο Πατρινός πρώην αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Νίκος Μακρής.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.